Μαρινάκης: «Ναι» από τη ΝΔ σε εξεταστική για τα Τέμπη

Μαρινάκης: «Ναι» από τη ΝΔ σε εξεταστική για τα Τέμπη

O ίδιος τόνισε πως το θέμα των Τεμπών «μας απασχολεί και πολύ μάλιστα».

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κυβέρνηση λέει «ναι» στην πρόταση του ΚΚΕ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνά τις διαχρονικές κυβερνητικές ευθύνες που οδήγησαν στην τραγωδία των Τεμπών, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Ερωτηθείς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το αν εκφράζουν την κυβέρνηση οι δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη πως τα Τέμπη δεν απασχολούν τους πολίτες, δήλωσε πως το θέμα «μας απασχολεί και πολύ μάλιστα. Αυτό το αποδεικνύουν και οι ενέργειες και οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης μέσα από τις εξαγγελίες που έκανε ο πρωθυπουργός μετά από το τραγικό αυτό δυστύχημα».

«Η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα ψηφίσει υπερ της πρότασης της Κ.Ο του ΚΚΕ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, επιφυλασσόμενη για το περιεχόμενό της. Η διερεύνηση, όπως λέει η πρόταση, να ξεκινήσει από το 1997 και εντεύθεν. Οι θέσεις μας θα διατυπωθούν κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας μετά την υπερψήφιση της πρότασης» είπε ο κ. Μαρινάκης.

«Τα στελέχη μας πρέπει να προσέχουν τις διατυπώσεις τους, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος παρερμηνείας, ο υπουργός ανέλαβε την ευθύνη και ξεκαθάρισε τι εννοούσε με όσα είπε και ζήτησε συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών», τόνισε επίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή