Παππάς: «Η Ομπρέλα δεν ήθελε ούτε τον Τσίπρα» – Αιχμές κατά Αχτσιόγλου

Παππάς: «Η Ομπρέλα δεν ήθελε ούτε τον Τσίπρα» – Αιχμές κατά Αχτσιόγλου

«Ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε άπαντες να πάρουν κοινοβουλευτική ευθύνη και κάποιοι το αρνήθηκαν. Ηταν μια άστοχη επιλογή της Εφης Αχτσιόγλου», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η “Ομπρέλα” δεν ήθελε ούτε τον Τσίπρα», σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την αποχώρηση της ομάδας του Ευκλείδη Τσακαλώτου, αλλά και στο αιχμηρό κείμενο που κατέθεσε η πλευρά της Εφης Αχτσιόγλου.

Ο κ. Παππάς, μιλώντας στον ΑΝΤ1, σημείωσε αρχικά ότι για όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ «κανείς δεν μπορεί να είναι χαρούμενος», ενώ υποστήριξε πως «η “Ομπρέλα” δεν ήθελε ούτε τον Τσίπρα και είναι δεδομένο πλέον ότι θα κάνει άλλο κόμμα». Επισήμανε, επίσης, πως πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ άσκησαν μια αδικαιολόγητη κριτική στον Κασσελάκη από την πρώτη ημέρα που έγινε πρόεδρος του κόμματος.

Σε άλλη τηλεοπτική του παρέμβαση, στο Action 24, ο Νίκος Παππάς κλήθηκε να πάρει θέση για το αιχμηρό κείμενο που δημοσιοποίησε η ομάδα Αχτσιόγλου. «Μπορεί να τραβηχτεί μια “κόκκινη γραμμή”. Στην πολιτική όταν κάτι λες, δύσκολα το “ξελές”. Παρ’ όλα αυτά μπορούμε να τραβήξουμε μια κόκκινη γραμμή, να ““ξεσκονίσουμε” αυτά τα βαριά που ειπώθηκαν, όπως είπε ο κ. Κασσελάκης». 

Ενώ άφησε αιχμές προς την πλευρά της Εφης Αχτσιόγλου. «Ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε άπαντες να πάρουν κοινοβουλευτική ευθύνη και κάποιοι το αρνήθηκαν. Ηταν μια άστοχη επιλογή της (σ.σ. να μην αποδεχτεί την πρόταση Κασσελάκη να αναλάβει θέση ευθύνης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα)», είπε και κατέληξε:

«Η υποχρέωσή μας έχει κάποιο περιεχόμενο. Δεν έχουμε μόνο δικαιώματα, να έχουμε αστυνομική φύλαξη, αυτοκίνητο και αμοιβή. Εχουμε κάποιες κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις, απέναντι στους πολίτες που επέλεξαν τον ΣΥΡΙΖΑ και έβαλαν “σταυρό” δίπλα στο όνομά μας. Σε αυτή την ευθύνη μπορούμε και πρέπει όλοι να ανταποκριθούμε. Τραβάμε μια κόκκινη γραμμή και συνεχίζουμε. Ο,τι έγινε, έγινε. Οσοι αποχώρησαν έχουν επιλέξει μια πολεμική απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την κρίσιμη ιστορική συγκυρία». 

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT