Κασσελάκης: «Τείνω χείρα φιλίας» σε Αχτσιόγλου, Ηλιόπουλο και Χαρίτση

Κασσελάκης: «Τείνω χείρα φιλίας» σε Αχτσιόγλου, Ηλιόπουλο και Χαρίτση

«Η πόρτα μου είναι ανοιχτή. Για άλλη μια φορά τείνω χείρα φιλίας, ελάτε», είπε χαρακτηριστικά

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοιγμα σε Eφη Αχτσιόγλου, Νάσο Ηλιόπουλο και Αλέξη Χαρίτση έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης αναφέροντας ότι «θα είναι μεγάλη μου τιμή να παραμείνουν» στο κόμμα. 

«Πιστεύω ότι θα ήθελαν να είμαστε μαζί, και από μεριάς μου θα είναι μεγάλη μου τιμή να παραμείνουν και να συνεργαστούμε πραγματικά. Δεν υπάρχει στενός κύκλος. Η πόρτα μου είναι ανοιχτή. Για άλλη μια φορά τείνω χείρα φιλίας, ελάτε. Το έχει ανάγκη ο κόσμος. Προφανώς το κόμμα μας είχε παθογένειες. Είναι μια καινούρια μέρα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης και πρόσθεσε σε άλλο σημείο:

«Το πιο ανεξάρτητο, λαϊκό κόμμα της Ελλάδας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχουμε καμία εξάρτηση από κανέναν. Στην καινούργια μου, μεγάλη ομάδα θέλω να έχω καλά παιδιά, καλούς ανθρώπους. Θέλω ο κόσμος που βρίσκεται έξω από τις ελίτ να μπορέσει να ανθίσει».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε επίσης ότι «μια μεγάλη προγραμματική διαφωνία με τον κ. Τσακαλώτο ήταν η φορολογία». Ο ίδιος τόνισε ότι «εγώ δεν θέλω φοροεπιδρομή στον Eλληνα. Θέλω να μειώσω τη σπατάλη και να δουλεύει ο ανταγωνισμός».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT