ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Αλέξη Τσίπρα με τον Νάσο Ηλιόπουλο

ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Αλέξη Τσίπρα με τον Νάσο Ηλιόπουλο

Σύμφωνα με πληροφορίες Αλέξης Τσίπρας και Νάσος Ηλιόπουλος συναντήθηκαν στο γραφείο του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., στην Αμαλίας

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τον Νάσο Ηλιόπουλο είχε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στον απόηχο του χθεσινού τετ α τετ που είχε ο πρώην πρωθυπουργός με τον Στέφανο Κασσελάκη.  

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τρίτης ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε και με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη σε ταβέρνα της Νέας Σμύρνης.

Από το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα έγινε γνωστό ότι ο Στέφανος Κασσελάκης του τηλεφώνησε και του ζήτησε να ανταλλάξουν σκέψεις. Οι ίδιες πηγές επισήμαναν ότι ο πρώην πρόεδρος είχε την ευκαιρία να εκφράσει την ανησυχία του για την ένταση στο εσωτερικό του κόμματος.

Ο κ. Τσίπρας φέρεται να τόνισε στον κ. Κασσελάκη ότι η ενότητα μπορεί να διαφυλαχθεί μόνο με την πιστή τήρηση του καταστατικού και τη χάραξη πολιτικού σχεδιασμού εξωστρέφειας από τα όργανα του κόμματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή