Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Βαγγέλης Αποστόλου

Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Βαγγέλης Αποστόλου

«Για μένα η αποχώρηση από αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μονόδρομος. Θα είμαι παρών στη μάχη για την ανανεωτική και ριζοσπαστική αριστερά, όπως πάντα», ανέφερε σε δήλωσή του

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκτος ΣΥΡΙΖΑ θέτει εαυτόν ο πρώην υπουργός και βουλευτής, Βαγγέλης Αποστόλου κάνοντας λόγο σε δήλωσή του για «άλωση του χώρου».

Συγκεκριμένα, ο κ. Αποστόλου σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι «ως εδώ ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, ζήσε με την ανάμνησή του» και προσθέτει πως «για μένα η αποχώρηση από αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μονόδρομος».

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Αποστόλου:

Μετά την πολύχρονη και αταλάντευτη παρουσία μου στον χώρο της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς, όσο και να προβληματίζομαι για την επόμενη ημέρα καταλήγω σε μία διαπίστωση: Είναι αδύνατο, μετά και τα συμβάντα στην Κεντρική Επιτροπή το περασμένο Σαββατοκύριακο, να αποφύγεις τη μόνη απόφαση που μπορεί να σε εκφράσει: Ως εδώ ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, ζήσε με την ανάμνησή του.

Και ούτε βέβαια θα κρύψεις ποτέ την πορεία σου στον χώρο, για να κάνεις την αποχώρησή σου ανώδυνη επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ που ήξερες δεν υπάρχει πλέον. Ετρεφα κάποια ελπίδα ότι την περίοδο των αλλεπάλληλων ηττών θα άνοιγε κάποιος ουσιαστικός διάλογος, για τη λειτουργία μας ως αντιπολίτευση και για την αποτίμηση και ανάδειξη του κυβερνητικού μας έργου.

Τελικά, οργανώθηκε η άλωση του χώρου, η κατασυκοφάντηση του έργου της Κυβέρνησης που αποτελούσε πηγή περηφάνιας για μας και στην περίπτωση των 37δισ. όχι μόνο επέτρεψε την έξοδο της χώρας μας στις αγορές, αλλά και βοήθησε στη διαχείριση των μνημονίων. 

Ομως η σιωπή, σήμερα, συμβάλλει στην εκθεμελίωση του ΣΥΡΙΖΑ. Για μένα η αποχώρηση από αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μονόδρομος. Θα είμαι παρών στη μάχη για την ανανεωτική και ριζοσπαστική αριστερά, όπως πάντα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή