Κασσελάκης: Κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο ΕΑΤ-ΕΣΑ

Κασσελάκης: Κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο ΕΑΤ-ΕΣΑ

Στεφάνι στη μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, στο μνημείο του ΕΑΤ ΕΣΑ, στο Πάρκο Ελευθερίας, κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στεφάνι στη μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, στο μνημείο του ΕΑΤ ΕΣΑ, στο Πάρκο Ελευθερίας, κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κασσελάκης: Κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο ΕΑΤ-ΕΣΑ-1
ΙΝΤΙΜΕ

Το «παρών» έδωσαν βουλευτές και στελέχη του κόμματος, τιμώντας την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος ξεναγήθηκε στους μαρτυρικούς χώρους των κρατητηρίων από μέλη του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967 – 1974, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι αν και ο ίδιος γεννήθηκε 15 χρόνια μετά την εξέγερση και έζησε 20 χρόνια στο εξωτερικό, νιώθει συγκίνηση γι’ αυτή την επίσκεψη, για να προσθέσει ότι ο αγώνας για «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία» είναι επίκαιρος, καθώς η διεκδίκηση έχει μείνει αναπάντητη 50 χρόνια μετά. 

Ξεχωριστά κατέθεσε στεφάνι η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Νωρίτερα, αντιπροσωπεία της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε ξεχωριστά από τον πρόεδρο του κόμματος στεφάνι στον χώρο του Πολυτεχνείου.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι ο γραμματέας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ είχε καταθέσει στεφάνι από κοινού με τον τότε πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Η φετινή διαφοροποίηση αποκρυσταλλώνει το χάσμα που υπάρχει μεταξύ της νεολαίας και της νέας ηγεσίας. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αυτό το χάσμα να οδηγήσει τις επόμενες μέρες σε μαζικές αποχωρήσεις στελεχών της νεολαίας του κόμματος από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ταυτόχρονα, οι ήδη αποχωρήσαντες της «Ομπρέλας» πραγματοποιούν ξεχωριστό κάλεσμα για την απογευματινή πορεία, υπογράφοντας ως «Διέξοδος Αριστερά». Αυτός ήταν και ο τίτλος του κειμένου που υπέγραψαν τα 1.300 μέλη του κόμματος λίγες μέρες πριν οριστικοποιηθεί η διάσπαση. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή