Ηλιόπουλος για τα περί «βούρκου»: Βούρκος είναι να κάνεις πολιτική με ψέματα

Ηλιόπουλος για τα περί «βούρκου»: Βούρκος είναι να κάνεις πολιτική με ψέματα

«Είμαι στην Αριστερά και στον Συνασπισμό από το 2001. Το κόμμα μου, οι σύντροφοί μου, οι αγώνες μας δεν είναι βούρκος. Είναι η ζωή μου. Και αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο» 

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις αιτιάσεις για τα περί «βούρκου» στον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ο Νάσος Ηλιόπουλος με ανάρτησή του στα social media.

«Τι είναι βούρκος;» διερωτάται ο ίδιος, απαντώντας: «Βούρκος είναι να απαντάς στην πολιτική κριτική με προσωπικές επιθέσεις. Βούρκος είναι να διαστρεβλώνεις μια φράση και στη συνέχεια να συντονίζεις ένα ψηφιακό λιντσάρισμα. Βούρκος είναι να κάνεις πολιτική με ψέματα».

«Είμαι στην Αριστερά και στον Συνασπισμό από το 2001. Το κόμμα μου, οι σύντροφοί μου, οι αγώνες μας δεν είναι βούρκος. Είναι η ζωή μου. Και αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο» καταλήγει.

Λίγο νωρίτερα, η Ελενα Ακρίτα είχε επικρίνει έντονα τον κ. Ηλιόπουλο για τις δηλώσεις που έκανε κατά την εισήγησή του στην τηλεδιάσκεψη των «6+6».

Σημειώνεται πως στην εισήγησή του ο Νάσος Ηλιόπουλος εμφανίστηκε επικριτικός προς τη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και προς τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη, υπερασπιζόμενος την προοπτική αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Στο ίδιο μήκος κύματος και η πρώην βουλεύτρια Ελένη Αυλωνίτου, η οποία σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Εμείς με τον λαό και εκείνοι με την καρέκλα αγκαλιά». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT