Φάμελλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε έντονη κρίση» – Εκκληση για ενότητα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Φάμελλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε έντονη κρίση» – Εκκληση για ενότητα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

«Υπάρχουν ζητήματα τοξικότητας από πολλές πλευρές», σημείωσε ο επικεφαλής της Κ.Ο. του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είμαστε υποχρεωμένοι με ψυχραιμία και συνεκτικότητα να λύσουμε το πρόβλημα και όχι να τραβάμε το σκοινί, όλοι έχουμε ευθύνες, κυρίως ευθύνη να διατηρήσουμε την ενότητα. Η ευθύνη της ενότητας είναι σε όλους», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, το πρωί της Δευτέρας.

«Εχουμε πάρει όλοι ενιαία εντολή να εκπροσωπήσουμε στη Βουλή ένα αριστερό προοδευτικό κόμμα, και αυτό πρέπει να κάνουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Φάμελλος και εξήγησε: «Εφόσον υπάρχει η υποχρέωση ενός προοδευτικού σχεδίου και βλέπω ότι υπάρχει κρίση στο ΣΥΡΙΖΑ, και μάλιστα βάζουν ζήτημα πολιτικών και ήθους, να δουλέψουμε πάνω σε αυτά». Ταυτόχρονα, ο ίδιος κάλεσε όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα να είναι παρούσα αυτή την εβδομάδα στη Βουλή για να δώσει μάχες, καθώς αυτή είναι η εντολή από την κοινωνία

Ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι και ο πρόεδρος έχει ευθύνη για την ενότητα, το κλίμα και τη συλλογικότητα στο κόμμα, ωστόσο επισήμανε ότι ο κ. Κασσελάκης έχει ζητήσει ενότητα και ψυχραιμία.

«Είμαστε υποχρεωμένοι με ψυχραιμία και συνεκτικότητα να λύσουμε το πρόβλημα και όχι να τραβάμε το σκοινί, όλοι έχουμε ευθύνες, κυρίως ευθύνη να διατηρήσουμε την ενότητα. Η ευθύνη της ενότητας είναι σε όλους» είπε.

Συμπλήρωσε, επίσης, ότι η ένταση έχει ξεκινήσει, γιατί έχει αμφισβητηθεί με προσωπικούς και πολλές φορές χυδαίους όρους η εκλογή του προέδρου και κάλεσε όλους «να βάλουμε στην άκρη τις τοξικές επιθέσεις».

«Από σήμερα δουλεύουμε όλοι μαζί για να βάλουμε άμυνα στις πολιτικές Μητσοτάκη», είπε και πρόσθεσε ότι «και οι σύντροφοι που έφυγαν ήδη θεωρώ ότι βιάστηκαν, καθώς η συζήτηση για τα πολιτικά επίδικα δεν έχει γίνει ακόμη». 

«Είναι σε μια πολύ έντονη κρίση ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που έχει ανάγκη η κοινωνία και δεν χρειάζονται δημοσκοπήσεις για να το καταλάβεις αυτό», ανέφερε σε άλλο σημείο ο κ. Φάμελλος.

Για την πρόσφατη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη που αναφερόταν στη Σία Αναγνωστοπούλου, ο κ. Φάμελλος είπε ότι δοθήκαν ήδη εξηγήσεις και κάλεσε να υποχωρήσουν οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί είτε ακραίοι είτε με προσωπικά στοιχεία. «Το μήνυμα το στέλνω σε όλες τις πλευρές», κατέληξε.

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT