Νέα γραμματέας της Ν.Δ. η Μαρία Συρεγγέλα: «Eντονος ο συμβολισμός για όλες τις γυναίκες»

Νέα γραμματέας της Ν.Δ. η Μαρία Συρεγγέλα: «Eντονος ο συμβολισμός για όλες τις γυναίκες»

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η Μαρία Συρεγγέλα ανταποκρίθηκε απόλυτα σε ό,τι της ανατέθηκε. Σημαντικό βήμα για τη Ν.Δ. η εκλογή της ως γραμματέα. “Ελα Συρεγγέλα” είναι το σύνθημα» είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο τέλος της ομιλίας του από τα γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς, κατά την ομιλία στην Πολιτική Επιτροπή, η οποία συνεδρίασε με αντικείμενο την εκλογή γραμματέα.

Η κ. Συρεγγέλα τόνισε: «Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή και ευθύνη η εκλογή μου στη θέση της γραμματέως. Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη. Ευχαριστώ για την ψήφο όλα τα μέλη της Ν.Δ. (…) Κατανοώ πλήρως της ευθύνες. Η σημερινή μέρα έχει έναν έντονο συμβολισμό για όλες τις γυναίκες της Ν.Δ. που υπηρετούν και υπηρέτησαν την παράταξη».

Ο απερχόμενος γραμματέας της Ν.Δ. και νυν κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, κάνοντας αναφορά στη διαδρομή του στη θέση. «Η Μαρία Συρεγγέλα είναι μια άξια γυναίκα, ένα στέλεχος που αγαπά την ΟΝΝΕΔ και τη Ν.Δ. Εντυπωσιακή η αφοσίωσή της και το πόσο μπορεί να ενώνει».

Νέα γραμματέας της Ν.Δ. η Μαρία Συρεγγέλα: «Eντονος ο συμβολισμός για όλες τις γυναίκες»-1

Πληροφορίες: ΕΡΤ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή