Ηλιόπουλος για αποχώρηση από ΣΥΡΙΖΑ: Δύσκολη απόφαση, αλλά η μόνη που μπορούμε να στηρίξουμε

Ηλιόπουλος για αποχώρηση από ΣΥΡΙΖΑ: Δύσκολη απόφαση, αλλά η μόνη που μπορούμε να στηρίξουμε

Δύσκολη, αλλά τη μόνη που μπορεί να υποστηρίξει το πολιτικό πλαίσιο με το οποίο εκλέχτηκαν, χαρακτήρισε την απόφαση αποχώρησης τους από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής, Νάσος Ηλιόπουλος, σε δήλωση του προς τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύσκολη, αλλά τη μόνη που μπορεί να υποστηρίξει το πολιτικό πλαίσιο με το οποίο εκλέχτηκαν, χαρακτήρισε την απόφαση αποχώρησής τους από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής, Νάσος Ηλιόπουλος, σε δήλωση του προς τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Αποχωρώντας, μαζί με τον Αλέξη Χαρίτση, από το γραφείο του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, στον οποίο κατέθεσαν, μαζί με άλλους επτά βουλευτές, αίτηση για ανεξαρτητοποίησής τους ο κ. Ηλιόπουλος επιβεβαίωσε ότι «αυτή τη στιγμή μιλάμε για 11 ανθρώπους που έχουν αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ, οπότε ναι, είμαστε συνολικά 11».

«Είναι μια δύσκολη απόφαση. Για εμάς, είναι η μόνη απόφαση με την οποία αισθανόμαστε ότι μπορούμε να υποστηρίξουμε το πολιτικό πλαίσιο με το οποίο εκλεχτήκαμε και με όλα αυτά τα οποία λέγαμε όλα αυτά τα χρόνια. Το κρίσιμο για εμάς είναι να κάνουμε αντιπολίτευση στην κυβέρνηση».

Σε ερώτηση κοινοβουλευτικού συντάκτη αν αληθεύουν οι πληροφορίες που θέλουν τον κ. Χαρίτση να αναλαμβάνει την προεδρία της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο κ. Ηλιόπουλος απέφυγε να απαντήσει παραπέμποντας στο αμέσως επόμενο διάστημα.

«Να περιμένετε λίγες μέρες και θα τα δείτε όλα» είπε.

«Κάντε υπομονή λίγες μέρες και θα τα δείτε όλα», συμφώνησε από την πλευρά του και ο κ. Χαρίτσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT