Πολάκης για αποχωρήσαντες: «Βάζουν το λιθαράκι τους στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο ως κόμμα μίας χρήσης»

Πολάκης για αποχωρήσαντες: «Βάζουν το λιθαράκι τους στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο ως κόμμα μίας χρήσης»

«Είναι δύσκολο να πεις μια γνώμη για μια διάσπαση που γίνεται επειδή οι ηττημένοι της δημοκρατικής εσωκομματικής διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου άρχισαν να υπονομεύουν», σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Βάζουν και αυτοί το λιθαράκι τους στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο που έχει φτιαχτεί εδώ και χρόνια», σχολίασε ο Παύλος Πολάκης σε δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά την αποχώρηση των «6+6» της Εφης Αχτσιόγλου και την ανεξαρτητοποίηση εννέα βουλευτών από την Κ.Ο. του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

«Είναι δύσκολο να πεις μια γνώμη για μια διάσπαση που γίνεται επειδή οι ηττημένοι της δημοκρατικής εσωκομματικής διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου, από την επόμενη ημέρα άρχισαν να υπονομεύουν και οδήγησαν με συνειδητό και σχεδιασμένο τρόπο στην αποχώρησή τους τώρα», ανέφερε αρχικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και προσέθεσε:

«Ουσιαστικά, βάζουν και αυτοί το λιθαράκι τους στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο που έχει φτιαχτεί εδώ και χρόνια, ως κόμμα μίας χρήσης το οποίο θα περάσει και αυτό στη λήθη της Ιστορίας». 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπροσωπεύει και εκφράζει κοινωνικές ανάγκες και κοινωνικά στρώματα. Με το πολιτικό σχέδιο το οποίο πολύ σύντομα θα επαναδιατυπώσουμε, με την ιστορική παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα, με τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών και των στελεχών να στηρίζουν το αποτέλεσμα της εκλογής, θα διαμορφώσουμε τους όρους για σκληρή αντιπολίτευση στη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Μητσοτάκη και για την ανατροπή του και αντικατάστασή του από μια προοδευτική κυβέρνηση, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ», κατέληξε ο Παύλος Πολάκης. 

Οι δηλώσεις Πολάκη:

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή