Κούλογλου: «Το πολιτικό επίπεδο του Κασσελάκη είναι προέδρου 15μελους σε σχολείο»

Κούλογλου: «Το πολιτικό επίπεδο του Κασσελάκη είναι προέδρου 15μελους σε σχολείο»

«Ο κ. Κασσελάκης εξελέγη για να κερδίσει τον Μητσοτάκη και δεν μπόρεσε να κερδίσει τέσσερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που του έκαναν σκληρή κριτική», σχολίασε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής.

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια ημέρα μετά την αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ της ομάδας Αχτσιόγλου, αλλά και του ευρωβουλευτή, Δημήτρη Παπαδημούλη , ο επίσης ανεξάρτητος και αποχωρήσας από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ευρωβουλευτής, Στέλιος Κούλογλου, κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις, δήλωσε -μεταξύ άλλων- ότι «το πολιτικό επίπεδο του Κασσελάκη είναι προέδρου 15μελους σε σχολείο».

Σε ερώτηση για το αν θα συμμετάσχει στον νέο φορέα των αποχωρησάντων από τον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «αν οι θέσεις που διαμορφωθούν είναι θέσεις που υποστηρίζω, θα μπορούσα να συνεργαστώ». «Θα ήθελα να προχωρήσει η Αριστερά στην Ελλάδα σε νέες επεξεργασίες», προσέθεσε στη συνέχεια ο ευρωβουλευτής. 

«Είχα πει την επομένη της εκλογής Κασσελάκη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πέθανε ως κόμμα της Αριστεράς. Στη συνέχεια, ο κ. Κασσελάκης έκανε κάποιες κινήσεις που δεν είχαν σχέση με την Αριστερά και συμπεριφέρθηκε με έναν τρόπο που δεν έχει σχέση με την πολιτική, αλλά τείνει προς το κουτσομπολιό και τα πρωινάδικα. Αν έχετε δει τον κ. Κασσελάκη, το πολιτικό επίπεδο είναι προέδρου 15μελούς σε Λύκειο ή σε Γυμνάσιο», είπε στη συνέχεια ο ευρωβουλευτής, στη συνέντευξη του στο Action24. 

Ο κ. Κούλογλου επανέλαβε τη θέση του ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα κόμμα ροκ, μετά έγινε ελαφρύ ποπ και μετά μετατράπηκε σε “Καλαματιανό”» ενώ προσέθεσε ότι «ο κ. Κασσελάκης εξελέγη για να κερδίσει τον Μητσοτάκη και δεν μπόρεσε να κερδίσει τέσσερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που του έκαναν σκληρή κριτική».  

Ολόκληρη η συνέντευξη του Στέλιου Κούλογλου:

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή