Χαρίτσης για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: Η νέα Κ.Ο. θα καταθέσει άμεσα νομοθετική πρόταση

Χαρίτσης για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: Η νέα Κ.Ο. θα καταθέσει άμεσα νομοθετική πρόταση

«Το αυτονόητο δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών μετατρέπεται σε παιχνίδι εσωτερικών ισορροπιών στις τάξεις της κυβέρνησης»

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βολές κατά της Ν.Δ. εξαπέλυσε ο Αλέξης Χαρίτσης, με αφορμή τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στον γάμο ομόφυλων ζευγαριών

«Ο “φιλελεύθερος” κύριος Μητσοτάκης για μία ακόμα φορά εμφανίζεται δέσμιος των συντηρητικών και αντιδραστικών φωνών στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας», καταγγέλλει ο ίδιος, δεσμευόμενος για την άμεση κατάθεση νομοθετικής πρότασης που θα διασφαλίζει τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. 

Οπως διαμηνύει σε ανάρτησή του, «δεσμεύομαι, ως επικεφαλής της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Αριστεράς ότι θα δώσουμε τη μάχη εντός και εκτός Βουλής για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών με πλήρη δικαιώματα». 

«Και αν η κυβέρνηση συνεχίσει στον δρόμο των αναβολών, θα καταθέσουμε άμεσα σχετική νομοθετική πρόταση. Ετσι ανατρέπεται η ηγεμονία της Δεξιάς. Στην πράξη. Στο πλευρό της κοινωνίας και των κοινωνικών κινημάτων που ζητούν το αυτονόητο: ίσα δικαιώματα για όλους τους πολίτες!» καταλήγει. 

Η ανάρτησή του

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT