«Κλειδώνει» το όνομα της Κ.Ο. των «11» – Αύριο η επίσημη παρουσίαση

«Κλειδώνει» το όνομα της Κ.Ο. των «11» – Αύριο η επίσημη παρουσίαση

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα αναμένεται να περιλαμβάνει τη λέξη «Αριστερά» και να μην ξεπερνά τις δύο με τρεις λέξεις. 

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώνεται σήμερα ένα κρίσιμο σαββατοκύριακο αποφάσεων για την ομάδα των 11 βουλευτών που αποχώρησαν πρόσφατα από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, συγκροτώντας Κοινοβουλευτική Ομάδα. 

Συγκεκριμένα, όπως έγραφε χτες η «Κ», αύριο, Δευτέρα, στις 7 το απόγευμα, στο Σεράφειο (Εχελιδών 19 και Πειραιώς 144) θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση όπου θα ανακοινωθεί επισήμως η νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα των «11» αποχωρησάντων βουλευτών, καθώς και το όνομά της. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Αλέξης Χαρίτσης (@alexischaritsis)

Πηγές από το περιβάλλον των «11» ανέφεραν ότι η σύσκεψη για το όνομα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα πάρει τις τελικές αποφάσεις έως σήμερα. 

Σημειώνεται ότι στην εν λόγω Κ.Ο., ο Αλέξης Χαρίτσης έχει αναλάβει πρόεδρος, ενώ ρόλους έχουν αναλάβει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Νάσος Ηλιόπουλος (κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι), καθώς και η Πέτη Πέρκα (γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας). 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», το όνομα αναμένεται να περιλαμβάνει τη λέξη «Αριστερά» και να μην ξεπερνά τις δύο με τρεις λέξεις. 

Η συγκρότηση κόμματος αναμένεται σε δεύτερο χρόνο, παρότι η βάση αρχίζει ήδη και συντονίζεται, αξιοποιώντας εργαλεία και μεθοδολογία από το «συριζαϊκό» παρελθόν, όπως και η νεολαία που αποχώρησε πλειοψηφικά από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT