Ηλιόπουλος για Ρέντη: «Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για τη χθεσινή δολοφονική επίθεση»

Ηλιόπουλος για Ρέντη: «Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για τη χθεσινή δολοφονική επίθεση»

«Οι αθλητικοί χώροι μετατρέπονται -συχνά με την ανοχή της πολιτείας και ισχυρών παραγόντων- σε πεδία μάχης», αναφέρει ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την χθεσινή δολοφονική επίθεση που οδήγησε στον κρίσιμο τραυματισμό ενός εργαζόμενου της Ελληνικής Αστυνομίας», αναφέρει σε ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια ο βουλευτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος, τονίζοντας ότι «οι αθλητικοί χώροι μετατρέπονται –συχνά με την ανοχή της πολιτείας και ισχυρών παραγόντων– σε πεδία μάχης».

Στη συνέχεια ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει: 

«Δυστυχώς δεν είναι το πρώτο τέτοιο επεισόδιο. Οι αθλητικοί χώροι μετατρέπονται –συχνά με την ανοχή της πολιτείας και ισχυρών παραγόντων– σε πεδία μάχης. 

Οι συνθήκες της χτεσινής επίθεσης το τονίζουν αυτό: ομάδα χούλιγκαν εξοπλισμένη με ναυτικές φωτοβολίδες, οδήγησε στον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου ανθρώπου. 

Ελπίζουμε να μην ακούσουμε για μια ακόμα φορά ότι η λύση είναι να “κλείσουν οι συνδέσμοι” και λόγια του αέρα. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά με τον άτυχο αστυνομικό που βρέθηκε στη δίνη της δολοφονικής αυτής επίθεσης και να βγει νικητής από αυτή την τραγική περιπέτεια».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT