Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Βαρεμένος

Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Βαρεμένος

Ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το κόμμα, αφήνοντας αιχμές κατά της νέας ηγεσίας

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το κόμμα, αφήνοντας αιχμές κατά της νέας ηγεσίας. 

«Ισως τα πολλά λόγια να είναι περιττά όταν συμβαίνει αυτό που δεν μπορούσες να φανταστείς» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή τουο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και συνεχίζει: «Ο,τι δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ υπό την νέα ηγεσία του θα οδηγούνταν στην γκρίζα ζώνη όπου συναντώνται ο ευτελισμός και η αποσύνθεση, μέσα σε ένα κλίμα ιλαρότητας ανέμελου life style».

Σχεδόν δυόμισι μήνες μετά τις εσωκομματικές εκλογές, οι αποχωρήσεις από την παράταξη συνεχίζονται – όπως και οι τριγμοί με μέλη που παραμένουν στο κόμμα.

Νωρίτερα, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δραγασάκης, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Κεντρική Επιτροπή. 

Ο κ. Δραγασάκης διευκρινίζει πάντως ότι παραμένει μέλος του κόμματος: «Θα συνεχίσω, στο μέτρο των δυνάμεών μου, να αγωνίζομαι για τις αξίες, τις ιδέες και το ήθος της Αριστεράς μέσα και έξω από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.», ανέφερε σε επιστολή του στη γραμματέα του κόμματος Ράνια Σβίγγου, την οποία κοινοποιεί και στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Η πλήρης διαφωνία μου με την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. υπό τη νέα ηγεσία δεν μου επιτρέπει να παραμένω μέλος της Κεντρικής Επιτροπής. Οσο διαρκεί η παρούσα κατάσταση δεν επιθυμώ να συμμετέχω σε κανένα θεσμικό όργανο, σε θεσμική κομματική λειτουργία ή δημόσια εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ.»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή