Οικονόμου: «Αχρεία απόπειρα επίρριψης ευθυνών στην ΕΛ.ΑΣ.»

Οικονόμου: «Αχρεία απόπειρα επίρριψης ευθυνών στην ΕΛ.ΑΣ.»

Ανακοίνωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στον απόηχο του σοβαρού τραυματισμού αστυνομικού χθες στο Ρέντη

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για «αχρεία απόπειρα επίρριψης ευθυνών στην ΕΛ.ΑΣ.» κάνει λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, στον απόηχο του σοβαρού τραυματισμού αστυνομικού χθες στο Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. 

«Μετά τη δολοφονική απόπειρα κατά του 31χρονου αστυνομικού, και ενώ όλη η Ελλάδα προσεύχεται για τη ζωή του, επιχειρείται από ορισμένους μια αχρεία απόπειρα επίρριψης ευθυνών στην ΕΛ.ΑΣ., με ισχυρισμούς που προκαλούν τη λογική και το δημόσιο αίσθημα. Με αναφορές, μάλιστα, σε σκοτεινές και περίεργες εποχές της ελληνικής και παγκόσμιας ιστορίας», σημειώνει ο κ. Οικονόμου.

Στο πλαίσιο αυτό ο υπουργός αναφέρει ότι «η ΕΛ.ΑΣ. κάνει συστηματικά τη δουλειά της, με σεβασμό στα προβλεπόμενα από τον νόμο, ώστε να εντοπίσει τον ή τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης στον 31χρονο αστυνομικό. Στην προσπάθειά της αυτή έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μου και τη στήριξή μου».

«Οι στιγμές επιβάλλουν τον σεβασμό στο έργο των Αρχών και την ομόθυμη στήριξη της κοινωνίας, τόσο για να αποδοθεί δικαιοσύνη όσο και για να μην κυκλοφορούν ανάμεσά μας άνθρωποι με δολοφονική διάθεση. Κάθε άλλη ενέργεια δυσχεραίνει και υπονομεύει το έργο των Αρχών της Πολιτείας μας και είναι σε ριζική αντίθεση με το δημόσιο αίσθημα», καταλήγει ο υπουργός. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή