Διελκυστίνδα Κασσελάκη – Τσακαλώτου

Διελκυστίνδα Κασσελάκη – Τσακαλώτου

Τις αιχμές Κασσελάκη περί «αυλικών» προς τους «11» της Νέας Αριστεράς σχολίασε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις αιχμές προς τους «11» της Νέας Αριστεράς που εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σχολίασε ο βουλευτής της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «στηλίτευσε» τη στάση της Νέας Αριστεράς έναντι του νομοσχεδίου για τα «κόκκινα» δάνεια, τονίζοντας πως, μετά την αποχώρησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ, «η μόνη μετάλλαξη που έχει υπάρξει είναι ότι δεν υπάρχουν πλέον αυλικοί για να δουλεύουν για τους servicers και τις τράπεζες και ποτέ δεν πρόκειται επιχειρηματικά συμφέροντα να ελέγξουν τον ΣΥΡΙΖΑ».

Απάντηση στις δηλώσεις Κασσελάκη έδωσε, μέσω ανάρτησης στο Facebook, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, διερωτώμενος χαρακτηριστικά «αν όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης, και ο πρωθυπουργός, δούλευαν για τις τράπεζες και τους servicers ή μόνο οι πρώην υπουργοί που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Φαντάζομαι ότι ο μόνος τρόπος για να αποδεικνύουν οι απομείναντες πρώην υπουργοί ότι δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ υπηρέτες των συμφερόντων, τραπεζικών κ μη, είναι να παραμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

«Τους ενδιέφερε μόνο η καρέκλα του προέδρου του κόμματος»

Με συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι δεν έχει εξαρτήσεις και δεν τον κρατάει κανένας, τονίζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι η ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στη στάση που κράτησαν οι «11», ο κ. Κασσελάκης ανέφερε πως «σχεδίασαν τη διάσπαση του κόμματός μας από το ίδιο το βράδυ της εκλογής μου, την οποία δεν αποδέχτηκαν ποτέ… Προφανώς τους ενδιέφερε μόνο η καρέκλα του προέδρου του κόμματος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή