Εγκρίθηκε το Ενοποιημένο Σχέδιο Κυβερνητικής Πολιτικής για το 2024

Εγκρίθηκε το Ενοποιημένο Σχέδιο Κυβερνητικής Πολιτικής για το 2024

Μετά από εισήγηση του υπουργού Επικρατείας Ακη Σκέρτσου το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε το Ενοποιημένο Σχέδιο Κυβερνητικής Πολιτικής 2024

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από εισήγηση του υπουργού Επικρατείας Ακη Σκέρτσου το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε το Ενοποιημένο Σχέδιο Κυβερνητικής Πολιτικής 2024.

Το Σχέδιο περιλαμβάνει περισσότερες από 221 μικρές και μεγάλες μεταρρυθμίσεις, 279 έργα και επενδύσεις και πλέον των 2.000 δράσεων που αποτελούν τον οδικό χάρτη για τη διακυβέρνηση του επόμενου έτους.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «το ΕΣΚΥΠ συναρθρώνεται από τα ετήσια σχέδια δράσης όλων των υπουργείων με τα συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματά τους, καλύπτοντας κάθε πτυχή του προγράμματός μας για μια Ελλάδα πιο παραγωγική, πιο κοινωνική, πιο πράσινη και ψηφιακή, πιο δίκαιη και εντέλει πιο ισχυρή. Περιλαμβάνει ακόμη την κατανομή των επενδύσεων και μεταρρυθμίσεων που θα χρηματοδοτηθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, τις κρίσιμες νομοθετικές παρεμβάσεις και τον ρυθμιστικό προγραμματισμό μας για το 2024».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή