Πέθανε ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Χαράλαμπος Μποντζίδης

Πέθανε ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Χαράλαμπος Μποντζίδης

Στις εκλογές του 1990 εκλέχθηκε βουλευτής Φλώρινας με τη Νέα Δημοκρατία. «Υπηρέτησε με συνέπεια την παράταξη και την ιδιαίτερη πατρίδα του», αναφέρει σε συλλυπητήρια ανακοίνωση η Πειραιώς

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Φλώρινα, Χαράλαμπος Μποντζίδης.

Γεννημένος στη Φλώρινα το 1950, ο Χαράλαμπος Μποντζίδης σπούδασε πολιτικός μηχανικός και οικονομολόγος στο ΑΠΘ, με μεταπτυχιακές σπουδές σε Μεγάλη Βρετανία και ΗΠΑ.

Διετέλεσε πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και αντιδήμαρχος Φλώρινας από το 1979 έως το 1986, ενώ στις εκλογές του 1990 εκλέχθηκε βουλευτής Φλώρινας με τη Νέα Δημοκρατία.

Πέθανε ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Χαράλαμπος Μποντζίδης-1
Πηγή: xbontzidis.blogspot.com

«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη τον πρώην βουλευτή του κόμματος Χαράλαμπο Μποντζίδη», αναφέρει σε συλλυπητήρια ανακοίνωση η Πειραιώς.

Οπως επισημαίνει, ο εκλιπών «υπηρέτησε με συνέπεια την παράταξη και την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Φλώρινα». «Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», καταλήγει η ανακοίνωση.

Κ. Τασούλας: Υπηρέτησε με σθένος και αποφασιστικότητα την ακριτική Φλώρινα

Δήλωση για το θάνατο του πρώην βουλευτή εξέδωσε και ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, υπογραμμίζοντας πως «υπηρέτησε με σθένος, συνέπεια και αποφασιστικότητα την ακριτική Φλώρινα και τους συντοπίτες του».

«Με θλίψη πληροφορήθηκα την εκδημία του Χαράλαμπου Μποντζίδη, ο οποίος διετέλεσε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στο νομό Φλώρινας. Υπηρέτησε με σθένος, συνέπεια και αποφασιστικότητα την ακριτική Φλώρινα και τους συντοπίτες του. Στην οικογένεια και στους οικείους του εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια», ανέφερε ο κ. Τασούλας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή