Ν. Ανδρουλάκης: Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τον Σύλλογο Ποντίων Αγίας Βαρβάρας

Ν. Ανδρουλάκης: Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τον Σύλλογο Ποντίων Αγίας Βαρβάρας

«Η πατρίδα μας, για να ξαναγίνει ισχυρή, χρειαζόμαστε οι νεότερες γενιές να έχουν πολλές ευκαιρίες για να οικοδομήσουν τη ζωή τους με αξιοπρέπεια», επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τον Σύλλογο Ποντίων Αγίας Βαρβάρας άκουσε στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ευχαρίστησε τα μέλη του συλλόγου, που διατηρούν ζωντανές τις παραδόσεις, «τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας μας», όπως ανέφερε. «Θέλω να σας ευχηθώ να είναι ευτυχισμένο το 2024, με υγεία και ευημερία στις οικογένειές σας και καλή πρόοδο στους νεότερους, γιατί χρειαζόμαστε τη νέα γενιά στο προσκήνιο.

«Η πατρίδα μας, για να ξαναγίνει ισχυρή, να έχουμε κοινωνική δικαιοσύνη και προοπτική, χρειαζόμαστε οι νεότερες γενιές να έχουν πολλές ευκαιρίες για να οικοδομήσουν τη ζωή τους με αξιοπρέπεια», επισήμανε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είστε εδώ σήμερα και οι περισσότεροι είστε νέοι. Σας εύχομαι τα καλύτερα για το 2024. Να είστε πάντα καλά», πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή