ΠΑΣΟΚ για ανασχηματισμό: Ομολογία αποτυχίας της δήθεν επιτελικής κυβέρνησης

ΠΑΣΟΚ για ανασχηματισμό: Ομολογία αποτυχίας της δήθεν επιτελικής κυβέρνησης

Για «διευθετήσεις συμφερόντων και όχι μεταρρυθμίσεις προς όφελος των πολιτών» κατηγορεί την κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό που ανακοίνωσε και επισήμως ο εκπρόσωπος

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για «διευθετήσεις συμφερόντων και όχι μεταρρυθμίσεις προς όφελος των πολιτών» κατηγορεί την κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό που ανακοίνωσε και επισήμως ο εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. 

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απέτυχε παταγωδώς να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών σε μια σειρά από γεγονότα και χρειάστηκαν έξι μήνες στον κ. Μητσοτάκη για να το ομολογήσει», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι είναι «οχυρωμένη στην αλαζονεία της, με διάθεση μόνο για διευθετήσεις συμφερόντων και όχι μεταρρυθμίσεις προς όφελος των πολιτών και ιδίως των πιο αδύναμων. H κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επιχειρεί πάλι με όρους επικοινωνίας και ανασχηματισμούς “μουσικών καρεκλών” να διαχειριστεί την πολιτική φθορά της».

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σχολιάζει πως «με όρους ανακύκλωσης, ο πρωθυπουργός προχώρησε σε έναν ακόμη ανασχηματισμό, ομολογώντας τη στελεχιακή ένδεια και την αποτυχία της δήθεν επιτελικής κυβέρνησής του, που παραμένει από τις μεγαλύτερες αριθμητικά». Επισημαίνει ότι «ο κ. Χρυσοχοΐδης επιστρέφει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αφού πρώτα είχε απομακρυνθεί ως αποτυχημένος μετά τις πυρκαγιές του 2021 και με “διαπιστευτήρια” την αναποτελεσματική παρουσία του στο υπουργείο Υγείας, καθώς το ΕΣΥ καταρρέει και απαξιώνεται συστηματικά. Ως φαίνεται, το yπουργείο Υγείας είναι μονοπώλιο των πολιτικών τέκνων του Γιώργου Καρατζαφέρη». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή