Ορκωμοσία: Ο διάλογος του πρωθυπουργού με δημοσιογράφους

Ορκωμοσία: Ο διάλογος του πρωθυπουργού με δημοσιογράφους

Να αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο νέου ανασχηματισμού έσπευσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο περιθώριο της ορκωμοσίας των νέων υπουργών και υφυπουργών της κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για τα ομόφυλα ζευγάρια

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο νέου ανασχηματισμού έσπευσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο περιθώριο της ορκωμοσίας των νέων υπουργών και υφυπουργών της κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για τα ομόφυλα ζευγάρια. 

Ο πρωθυπουργός ερωτήθηκε από δημοσιογράφους για την προοπτική επιπρόσθετων αλλαγών στο κυβερνητικό σχήμα και, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, διαμείφθηκε ο εξής διάλογος: 

Δημοσιογράφος: «Ανασχηματισμός θα γίνει;»

Κ. Μητσοτάκης: «Δεν έχει άλλο. Αυτό ήταν. Το χάσατε»

Δημοσιογράφος: «Δεν έχει δεύτερο μέρος;»

Κ. Μητσοτάκης: «Μόνο εάν πάω στο βουνό»

«Το Νταβός μετράει;» επανήλθαν με νόημα οι δημοσιογράφοι για να λάβουν την απάντηση: «Οχι, το εξωτερικό δεν μετράει, μόνο τα εντός».

Ο πρωθυπουργός δέχθηκε ερώτηση και αναφορικά με τις μεταρρυθμίσεις που αναμένεται να προωθήσει η κυβέρνηση για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Εχουμε ορατότητα για τα ομόφυλα ζευγάρια;» ρώτησε τον πρωθυπουργό ένας από τους δημοσιογράφους που κάλυψαν την ορκωμοσία. 

«Μη βάζετε το κάρο μπροστά από το άλογο. Πρώτα θα εξηγήσουμε τι θέλουμε να κάνουμε και μετά θα μιλήσουμε για χρονοδιαγράμματα», απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή