Ο Χρυσοχοΐδης προαναγγέλλει μεταρρύθμιση: «Τραβάμε γραμμή με το παρελθόν»

Ο Χρυσοχοΐδης προαναγγέλλει μεταρρύθμιση: «Τραβάμε γραμμή με το παρελθόν»

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προανήγγειλε διοικητική και οργανωτική μεταρρύθμιση, κάνοντας αναφορά στην αξιολόγηση και την κινητικότητα εντός Σώματος

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με τον απερχόμενο υπουργό Γιάννη Οικονόμου να ευχαριστεί τον πρωθυπουργό που του ανέθεσε το υπουργείο, προσθέτοντας πως ο ίδιος εργάστηκε σκληρά, και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να προαναγγέλλει διοικητικές μεταρρυθμίσεις. 

Ο κ. Οικονόμου καλωσόρισε τον κ. Χρυσοχοΐδη, αναφέροντας ότι η αστυνομία χρειάζεται ευρύτερη συστράτευση και συμπαράσταση για να ανταποκριθεί στον ρόλο της, κάνοντας λόγο για «κοινωνική πανστρατιά μηδενικής ανοχής στη βία».

Από την πλευρά του, ο νέος υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σχολίασε: «Ξεκινάμε ένα όμορφο αλλά δύσκολο ταξίδι γιατί ο προορισμός μας είναι η ασφάλεια του πολίτη».

Ο Χρυσοχοΐδης προαναγγέλλει μεταρρύθμιση: «Τραβάμε γραμμή με το παρελθόν»-1
Intime

O κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε μεταξύ άλλων πως ο Γιάννης Οικονόμου είναι άξιος πολιτικός που έχει διακριθεί και ότι «από όπου πέρασε παρέδωσε με το κεφάλι ψηλά και δεν φοβήθηκε τα δύσκολα».

Απευθυνόμενος στα 57.000 μέλη του αστυνομικού σώματος ανέφερε: «Τραβάμε μία γραμμή με το παρελθόν, όχι γιατί ξεχνάμε, αλλά γιατί ξεκινάμε και πάλι. Εχουμε μείνει πίσω στην αποστολή μας και πρέπει να τρέξουμε γιατί ο αστυνομικός έχει στολή και αποστολή. Η εκπαίδευση μέσω της ακαδημίας είναι το πυρηνικό μας όπλο, μας κρατάει σε επαφή με την κοινωνία και τις ανάγκες της, αλλά και η διοικητική και οργανωτική μεταρρύθμιση του σώματος». Επίσης αναφέρθηκε στην αξιολόγηση και την κινητικότητα εντός του Σώματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή