Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει πρόταση νόμου για την «ισότητα στον γάμο»

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει πρόταση νόμου για την «ισότητα στον γάμο»

«Κύριε Μητσοτάκη, μας κάνετε να αισθανόμαστε β’ κατηγορίας πολίτες» διεμήνυσε προς τον πρωθυπουργό μέσω ανάρτησής του

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης προανήγγειλε την κατάθεση νομοσχεδίου από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για την «ισότητα στον γάμο», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στα social media.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι «όταν ένας άνθρωπος διψά για ισότητα και συμπερίληψη, δεν του λες “περίμενε να εξηγήσω”».

Η ανάρτηση Κασσελάκη

«Κύριε Μητσοτάκη, μας κάνετε να αισθανόμαστε β’ κατηγορίας πολίτες. Οταν ένας άνθρωπος διψά για ισότητα και συμπερίληψη, δεν του λες “περίμενε να εξηγήσω”, όπως δηλώσατε χθες. Δεν υπάρχει τίποτα να “εξηγήσετε” στον κόσμο σε σχέση με τον γάμο για όλους. Οπως δεν υπήρξε τίποτα να εξηγήσουν στις κοινωνίες τους στον καιρό τους οι ηγέτες που προχώρησαν στην κατάργηση της δουλείας, στην ψήφο των γυναικών, στην ισότητα των φύλων, στον πολιτικό γάμο, στο σύμφωνο συμβίωσης» σημειώνει στην ανάρτησή του, αναφερόμενος στη δήλωση του πρωθυπουργού, κατά την παρουσία του χθες στην ορκωμοσία των νέων υπουργών: «Μη βάζετε το κάρο μπροστά από το άλογο. Πρώτα θα εξηγήσουμε τι θέλουμε να κάνουμε και μετά θα μιλήσουμε για χρονοδιάγραμμα». 

Ο κ. Κασσελάκης προτρέπει στην ανάρτησή του τον πρωθυπουργό να πάρει θέση: «Εστε αληθινά υπέρ, κ. Μητσοτάκη; Αν ναι, θα υπερψηφίσετε. Αν όχι, θα κρυφτείτε πίσω από τον κ. Βορίδη για άλλη μια φορά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή