Νέα Αριστερά: Πρώτη πανελλαδική συνεδρίαση στις 12 – 13 Ιανουαρίου

Νέα Αριστερά: Πρώτη πανελλαδική συνεδρίαση στις 12 – 13 Ιανουαρίου

Η Νέα Αριστερά πραγματοποιεί στην Αθήνα, στις 12 και 13 Ιανουαρίου, πανελλαδική συνεδρίαση «με στόχο τον σχεδιασμό της οργανωτικής της συγκρότησης, την επεξεργασία της ιδρυτικής της διακήρυξης και την προετοιμασία ιδρυτικής συνδιάσκεψης».

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Νέα Αριστερά πραγματοποιεί στην Αθήνα, στις 12 και 13 Ιανουαρίου, πανελλαδική συνεδρίαση στελεχών «με στόχο τον σχεδιασμό της οργανωτικής της συγκρότησης, την επεξεργασία της ιδρυτικής της διακήρυξης και την προετοιμασία ιδρυτικής συνδιάσκεψης στα τέλη Φεβρουαρίου».

Όπως αναφέρουν πηγές της Κ.Ο της Νέας Αριστεράς στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα ακολουθήσει άμεσα καμπάνια που θα καλεί σε συμμετοχή των πολιτών σε αυτήν τη διαδικασία. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι έχουν προγραμματιστεί 80 εκδηλώσεις, «ενώ προχωρά η οργανωτική συγκρότηση πυρήνων υποστηρικτών της Νέας Αριστεράς με παρουσία ανθρώπων από όλο το φάσμα του προοδευτικού κόσμου». «Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι μήνες εντατικής εξόρμησης σε όλη την επικράτεια», λένε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή