Ομόφυλα ζευγάρια: «Φροντιστήριο» από τον Σκέρτσο στους «γαλάζιους» βουλευτές

Ομόφυλα ζευγάρια: «Φροντιστήριο» από τον Σκέρτσο στους «γαλάζιους» βουλευτές

Πρόσκληση στους βουλευτές του κόμματος σε ενημέρωση – συζήτηση από τον υπουργό Επικρατείας

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόσκληση από τον γραμματέα του κόμματος Σταύρο Καλαφάτη δέχθηκαν οι βουλευτές του κόμματος, ώστε την ερχόμενη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου και την ερχόμενη Τρίτη 16 Ιανουαρίου να δώσουν το «παρών» στα Κεντρικά Γραφεία της Ν.Δ. σε ενημέρωση – συζήτηση από τον υπουργό Επικρατείας Ακη Σκέρτσο, με θέμα «Κυβερνητική πρωτοβουλία για την ισότητα στον πολιτικό γάμο». Προφανώς με τη συνάντηση επιδιώκεται να φωτιστούν θολά σημεία και να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα των βουλευτών με διπλό στόχο: Κάποιοι που είναι επιφυλακτικοί να πεισθούν να ψηφίσουν υπέρ και όσοι είναι αναφανδόν κατά να μετακινηθούν προς την αποχή, που σύμφωνα με τον πρωθυπουργό είναι μία «αξιοπρεπής στάση». Η αποχή άλλωστε βοηθά τη Ν.Δ. καθώς ρίχνει τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων που χρειάζεται το νομοσχέδιο για να περάσει.

Στη συνάντηση θα παρευρεθούν ακόμα οι αντιπρόεδροι του κόμματος Αδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης και η γραμματέας της πολιτικής επιτροπής Μαρία Συρεγγέλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT