ΣΥΡΙΖΑ: Στις Σπέτσες οι βουλευτές για το τριήμερο εργασίας (εικόνες – βίντεο)

ΣΥΡΙΖΑ: Στις Σπέτσες οι βουλευτές για το τριήμερο εργασίας (εικόνες – βίντεο)

Τριήμερο διαβουλεύσεων και εσωτερικών ζυμώσεων ξεκινά σήμερα για την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, αφού οι περισσότεροι βουλευτές του κόμματος αποδέχθηκαν την πρόσκληση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, για συνάντηση εργασίας στην κατοικία του στις Σπέτσες 

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τριήμερο διαβουλεύσεων και εσωτερικών ζυμώσεων ξεκίνησε σήμερα για την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, αφού οι περισσότεροι βουλευτές του κόμματος αποδέχθηκαν την πρόσκληση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, για συνάντηση εργασίας στην κατοικία του στις Σπέτσες. 

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να καταφθάνουν περί τις 12 το μεσημέρι και θα διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο της περιοχής. Βάσει του προγράμματος, η σημερινή συνεδρίαση θα διαρκέσει ως τις 20:30 και στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραθέσει γεύμα στο σπίτι του. 

Τις εργασίες άνοιξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται για συνεδρίαση, αλλά για μια «παραγωγική και δημιουργική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ίσων».

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρότεινε την «από κοινού διαμόρφωση αξόνων για ένα «Εθνικό Σχέδιο για το Ελληνικό Ονειρο», με στόχο την ανασυγκρότηση εκ βάθρων του κράτους, ώστε να καταστεί αποδοτικό και να λειτουργεί για όλους – π.χ. υγεία, κοινωνική πρόνοια, παιδεία, ασφάλεια, δημόσια διοίκηση, δικαιοσύνη, κ.α. – την ευημερία και πρόοδο για όλους, για μια κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης και πολιτιστικής δημιουργίας, για μια πατριωτική και υπερήφανη εξωτερική πολιτική».

ΣΥΡΙΖΑ: Στις Σπέτσες οι βουλευτές για το τριήμερο εργασίας (εικόνες – βίντεο)-1

Συνολικά, από τους 36 βουλευτές της Κ.Ο. το «παρών» αναμένεται να δώσουν 30 με 32, ενώ θα απουσιάζουν ο Αλέξης Τσίπρας, η Ολγα Γεροβασίλη και η Ελενα Ακρίτα. Η βουλευτής Τρικάλων Μαρίνα Κοντοτόλη επίσης απουσιάζει, λόγω ασθένειας, ενώ ο Παύλος Πολάκης αναμένεται να φτάσει στο νησί το βράδυ, λόγω προγραμματισμένου χειρουργείου, σύμφωνα με την. Αθηνά Λινού και Ρένα Δούρου θα φθάσουν στις Σπέτσες το Σάββατο.

Το «παρών» θα δώσουν και η γραμματέας του κόμματος Ράνια Σβίγκου και ο αναπληρωτής γραμματέας Γιώργος Βασιλειάδης.

 

Το Σάββατο οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν στις 9:15 το πρωί έως τις 2 μ.μ. και θα συνεχιστούν στις 4 μ.μ. έως τις 9 το βράδυ. 

ΣΥΡΙΖΑ: Στις Σπέτσες οι βουλευτές για το τριήμερο εργασίας (εικόνες – βίντεο)-2
ΣΥΡΙΖΑ: Στις Σπέτσες οι βουλευτές για το τριήμερο εργασίας (εικόνες – βίντεο)-3
Η οικία του Στέφανου Κασσελάκη (Intime)

ΣΥΡΙΖΑ: Στις Σπέτσες οι βουλευτές για το τριήμερο εργασίας (εικόνες – βίντεο)-4
Intime

Στο ηλεκτρονικό μήνυμα της πρόσκλησης, που είχε σταλεί στα μέλη της Κ.Ο. διά χειρός Θ. Τζάκρη, οι βουλευτές παροτρύνονταν να παρουσιάσουν συγκεκριμένες προτάσεις για κατάθεση νομοθετικών προτάσεων. 

Στις οδηγίες τονιζόταν πως η παρουσίαση με power point για κάθε τομέα δεν μπορεί να ξεπερνά τα 30 λεπτά, εκτός από τον τομέα οικονομικών που θα έχει διάρκεια 60 λεπτά. Οι εργασίες θα λάβουν τέλος το μεσημέρι της Κυριακής. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή