Μαρινάκης: «Πλήρης συνενοχή» του ΣΥΡΙΖΑ στην επίθεση Πολάκη κατά του Ηλία Μακρή

Μαρινάκης: «Πλήρης συνενοχή» του ΣΥΡΙΖΑ στην επίθεση Πολάκη κατά του Ηλία Μακρή

Την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου προκάλεσε η υβριστική ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, κατά του σκιτσογράφου της «Κ», Ηλία Μακρή. 

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου προκάλεσε η υβριστική ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, κατά του σκιτσογράφου της «Κ», Ηλία Μακρή

Η ανάρτηση Πολάκη

Σχολιάζοντας την ανάρτηση Πολάκη, ο Παύλος Μαρινάκης κάνει λόγο για «επαναλαμβανόμενη κατάπτυστη πρακτική στοχοποίησης και των προγραφών», ενώ αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του σημειώνει ότι «η ανοχή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μεταφράζεται, τελικά, σε πλήρη συνενοχή». 

Η δήλωση Μαρινάκη

«Ακολουθώντας τη συνήθη πρακτική του, ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ προέβη, για μια ακόμα φορά, σε προγραφές, αυτή τη φορά σε βάρος του σκιτσογράφου Ηλία Μακρή, επειδή ενοχλήθηκε από το σκίτσο του.

Η επαναλαμβανόμενη κατάπτυστη πρακτική της στοχοποίησης και των προγραφών δεν προκαλεί, δυστυχώς, καμία έκπληξη για τον εν λόγω Βουλευτή.

Το γεγονός, όμως, ότι δεν υπάρχει καμία επίπτωση για εκείνον, ή έστω κάποια αντίδραση καταδίκης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αρχηγό του, υποδηλώνει την ανοχή του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε αυτές τις πρακτικές, η οποία, τελικά, μεταφράζεται σε πλήρη συνενοχή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή