Μήνυμα Κασσελάκη στους Ελληνες ομογενείς: «Η Ν.Δ. αρνείται να σας δώσει έδρες στη Βουλή»

Μήνυμα Κασσελάκη στους Ελληνες ομογενείς: «Η Ν.Δ. αρνείται να σας δώσει έδρες στη Βουλή»

Στους Ελληνες του εξωτερικού απευθύνεται με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γραμμένο στα αγγλικά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους Ελληνες του εξωτερικού απευθύνεται με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γραμμένο στα αγγλικά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης, αναφερόμενος στο θέμα της επιστολικής ψήφου.

Η ανάρτηση Κασσελάκη

Συγκεκριμένα επισημαίνει: «Στους συμπολίτες μας Ελληνοαμερικανούς, Ελληνοαυστραλούς, στους συμπολίτες μας Ελληνες που ζουν στο εξωτερικό στην Ευρώπη και αλλού· στους πολλούς Ελληνες ομογενείς και την Ελληνική διασπορά σε όλο τον κόσμο: Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αρνείται να σας δώσει έδρες στη Βουλή. Αρνείται να σας δώσει το δικαίωμα να θέσετε υποψηφιότητα και να εκπροσωπείτε την κοινότητά σας από τον τόπο που ζείτε. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ πιέζει για αλλαγή νόμου ώστε κάθε περιφέρεια της διασποράς να εκπροσωπείται από εκλεγμένο εκπρόσωπο της επιλογής σας. Από τον καθένα από εσάς που επιθυμεί να υπηρετήσει την πατρίδα του. 

Η Νέα Δημοκρατία λέει απλώς “όχι” χωρίς εξηγήσεις. Σας αξίζει κάτι καλύτερο. Σας αξίζει μια πατρίδα που δεν θα κατρακυλά στην παγκόσμια κατάταξη των ΜΜΕ και στη συνέλευση του Ευρωκοινοβουλίου για τα σκάνδαλα υποκλοπών που προέρχονται απευθείας από το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη – και από τον ανιψιό του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το δικαίωμά σας να είστε ισότιμοι πολίτες από όπου κι αν βρίσκεστε.

Και μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα αποκαταστήσει την ηθική στην πατρίδα που όλοι μοιραζόμαστε και αγαπάμε.

Ολοι αξίζουμε κάτι καλύτερο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή