Οπαδική βία: Σήμερα οι ανακοινώσεις για κάμερες και ταυτοπροσωπία στα γήπεδα

Οπαδική βία: Σήμερα οι ανακοινώσεις για κάμερες και ταυτοπροσωπία στα γήπεδα

Το χρονοδιάγραμμα και τις ημερομηνίες που θα τεθούν σε εφαρμογή η λειτουργία των καμερών και η ταυτοπροσωπία στα γήπεδα, ανακοινώνει ο Γιάννης Βρούτσης

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το χρονοδιάγραμμα και τις ημερομηνίες που θα τεθούν σε εφαρμογή η λειτουργία των καμερών και η ταυτοπροσωπία στα γήπεδα ανακοινώνει σήμερα, Δευτέρα, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.

«Οποιο γήπεδο δεν έχει υποστήριξη από εκείνη την ημερομηνία και μετά, η επόμενη αγωνιστική θα είναι κεκλεισμένων των θυρών», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βρούτσης χθες Κυριακή στην ΕΡΤ, επαναλαμβάνοντας ότι τα πρόστιμα θα είναι υπέρογκα. 

Οσον αφορά στο μέτρο της ταυτοπροσωπίας, ξεκαθάρισε ότι «κανείς δεν θα μπαίνει στο γήπεδο χωρίς κινητό», ενώ τα παιδιά κάτω των 15 ετών θα είναι υπό την εποπτεία των γονέων τους. 

Το κόστος των καμερών θα επιβαρύνει τις ΠΑΕ, ωστόσο το πού θα τοποθετηθούν μέσα στα γήπεδα θα είναι απόφαση της pολιτείας, όπως είπε στη συνέχεια ο κ. Βρούτσης, ενώ αναφερόμενος στη βία εκτός γηπέδων τόνισε: «Εκεί λειτουργεί κατασταλτικά η Αστυνομία».

Σχετικά με τους συνδέσμους, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού αποσαφήνισε πως «δεν θέλουμε να κλείσουμε τους συνδέσμους, γιατί αυτό δείχνει μία αδυναμία του κράτους. Θα υπάρχει μόνο μία λέσχη που θα συνδέεται με την ΠΑΕ και θα αναβαθμίσουμε τις λέσχες. Θα γίνουν σύμμαχοι της ΠΑΕ και της πολιτείας και θα λειτουργούν για το καλό του αθλητισμού».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT