Πέτρος Κόκκαλης: Προσχώρησε στην ευρωομάδα των Πρασίνων

Πέτρος Κόκκαλης: Προσχώρησε στην ευρωομάδα των Πρασίνων

Υπενθυμίζεται ότι ο ευρωβουλευτής είχε ανακοινώσει στα μέσα Νοεμβρίου την αποχώρησή του από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην ευρωομάδα των Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προσχώρησε σήμερα το πρωί ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης

Οπως έγραφε η «Κ», ο κ. Κόκκαλης επιθυμούσε την προσχώρηση στους Πρασίνους, πριν πάρει οποιαδήποτε άλλη πολιτική πρωτοβουλία που περιλαμβάνει και το ενδεχόμενο συγκρότησης κόμματος. 

Υπενθυμίζεται ότι ο ευρωβουλευτής είχε ανακοινώσει στα μέσα Νοεμβρίου την αποχώρησή του από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ευχαριστώντας προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα και σημειώνοντας στην ανακοίνωσή του ότι «τα επόμενα βήματα δεν αποτελούν προσωπική υπόθεση αλλά συλλογική, καθώς υπάρχει έντονη και γόνιμη αγωνία στον προοδευτικό κόσμο για αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα του κόσμου». 

Οπως τόνιζε η «Κ» πριν από μερικές ημέρες, για ενδεχόμενη συνεργασία του κ. Κόκκαλη με τη Νέα Αριστερά είναι νωρίς για να υπάρξουν εκτιμήσεις. Σημειώνεται ότι η Νέα Αριστερά έχει ξεκαθαρίσει πως τοποθετείται στην ευρωομάδα της Αριστεράς. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT