Μαρινάκης για έκρηξη στη Σταδίου: «Ανήκει στο βαρύ έγκλημα, είναι πάρα πολύ σοβαρό»

Μαρινάκης για έκρηξη στη Σταδίου: «Ανήκει στο βαρύ έγκλημα, είναι πάρα πολύ σοβαρό»

Ερωτηθείς για το αν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση απάντησε:«Από τη στιγμή που υπάρχει ανάληψη ευθύνης συγκεκριμένη και προειδοποίηση και εξερράγη και συγκεκριμένη βόμβα, τα γεγονότα είναι εύκολο να συνδεθούν».

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Είναι κάτι το οποίο ανήκει στο βαρύ έγκλημα. Η ΕΛ.ΑΣ., όπως έχει κάνει και στο παρελθόν και πρόσφατα, θα πέσει πάνω σε αυτή την υπόθεση», ανέφερε το πρωί του Σαββάτου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, αναφορικά με την έκρηξη βόμβας στην οδό Σταδίου, κοντά στο υπ. Εργασίας, τα ξημερώματα. 

«Είναι προφανές ότι πρόκειται για μια από τις πιο σοβαρές επιχειρήσεις που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η Ελληνική Αστυνομία», σημείωσε ο κ. Μαρινάκης, μιλώντας στο OPEN, και ερωτηθείς για το αν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση απάντησε:

«Από τη στιγμή που υπάρχει ανάληψη ευθύνης συγκεκριμένη και προειδοποίηση και εξερράγη και συγκεκριμένη βόμβα, τα γεγονότα είναι εύκολο να συνδεθούν. Δεν είμαι αρμόδιος να διατυπώνει κρίσεις και να λέει λεπτομέρειες για μια εν εξελίξει υπόθεση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή