Παππάς: «Δεν θα πήγαινα στην εκδήλωση Τεμπονέρα»

Παππάς: «Δεν θα πήγαινα στην εκδήλωση Τεμπονέρα»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «υποκλαπείσες έδρες και προσωπικές στρατηγικές»

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν θα πήγαινα», ήταν η απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Νίκου Παππά, όταν ερωτήθηκε για το αν θα πήγαινε στην εκδήλωση που φέρεται να διοργανώνει ο Διονύσης Τεμπονέρας με την Εφη Αχτσιόγλου της Νέας Αριστεράς και τον Μανώλη Χριστοδουλάκη του ΠΑΣΟΚ. 

«Μάλλον θα είμαι στο εξωτερικό. Αλλά δεν θα πήγαινα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς μιλώντας στο Action 24, ενώ κληθείς να πάρει θέση αν πρέπει να αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ ο διάλογος για τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων επισήμανε: «Μας αφορά. Δεν πρέπει, όμως, να είναι κάτι που αφορά υποκλαπείσες έδρες και προσωπικές στρατηγικές».

Οπως έγραφε σήμερα η «Κ», αν πάνε όλα σύμφωνα με τον προγραμματισμό, ο Δ. Τεμπονέρας, ο Μ. Χριστοδουλάκης και η Εφη Αχτσιόγλου θα βρεθούν στον ίδιο χώρο να τοποθετούνται για την πρόταση των προοδευτικών δυνάμεων απέναντι στην κυριαρχία της Ν.Δ.

Από την Κουμουνδούρου δεν υπήρξε χθες κάποιο σχόλιο, με στελέχη ωστόσο να εμφανίζονται το λιγότερο διστακτικά ως προς τη χρησιμότητα μιας τέτοιας κουβέντας τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ενόχληση για την εκδήλωση βγάζουν και από το ΠΑΣΟΚ. Ο Δ. Μάντζος, στον ΣΚΑΪ, τόνισε πως «είναι κάτι το οποίο μάθαμε από τα media και δεν αφορά το κόμμα μας». 

Οι αναταράξεις που προκλήθηκαν στα δύο κόμματα, σύμφωνα με την «Κ», δεν καταγράφηκαν στη Νέα Αριστερά, με πηγές να αναφέρουν πως είναι ανοιχτοί στη διαδικασία του πολιτικού διαλόγου για το μέτωπο απέναντι στην κυβέρνηση.

H συνέντευξη του Νίκου Παππά:

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή