Μητσοτάκης προς αγρότες: «Ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους»

Μητσοτάκης προς αγρότες: «Ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους»

«Κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο όσο δίκαιο και αν είναι το αίτημά του», τόνισε ο πρωθυπουργός

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις κλιμακούμενες κινητοποιήσεις των αγροτών αναφέρθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσoτάκης, στο πλαίσιο συνάντησης που είχε με πολίτες στο κέντρο του Χαϊδαρίου.

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός δήλωσε ανοιχτός σε διάλογο αλλά με ανοιχτούς τους δρόμους, τονίζοντας ότι «κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο όσο δίκαιο και αν είναι το αίτημά του».

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός προέβη στην παραπάνω δήλωση μετά την απόφαση των αγροτών να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους με μπλόκα στις εθνικές οδούς αλλά και να προχωρήσουν σε πιθανή κάθοδο στην Αθήνα.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τους πολίτες του δήμου γιατί, όπως τόνισε, «μαζί καταφέραμε να πετύχουμε κάτι το οποίο ενδεχομένως πριν από κάποια χρόνια να έμοιαζε με άπιαστο όνειρο: να φέρουμε τη Ν.Δ. πρώτη σε όλη τη Δυτική Αθήνα. Ειδικά εδώ πέρα, στο Χαϊδάρι, πήραμε 38% και ο ΣΥΡΙΖΑ 19% και αυτό το οφείλουμε σε όλους εσάς».

«Το οφείλουμε στους παλιούς αγωνιστές της παράταξης, τους οποίους πάντα θέλω να μνημονεύω διότι εσείς κρατήσατε το κόμμα όρθιο στις δύσκολες στιγμές. Το οφείλουμε όμως και σε πολλούς νέους φίλους, οι οποίοι ήρθαν και ενώθηκαν με τη μεγάλη προοδευτική μας παράταξη, διότι σήμερα η Ν.Δ. είναι το μόνο πραγματικά λαϊκό κόμμα στην πατρίδα μας που εκφράζει τις ανησυχίες και τις προσδοκίες όλων των Ελλήνων», πρόσθεσε.

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT