«Κρίμα κύριε Βλάχε!»: Η αντίδραση του Αδωνι Γεωργιάδη στον στίχο που τραγούδησε ο γνωστός ηθοποιός

«Κρίμα κύριε Βλάχε!»: Η αντίδραση του Αδωνι Γεωργιάδη στον στίχο που τραγούδησε ο γνωστός ηθοποιός

Ο στίχος «μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», που τραγούδησε ο Πάνος Βλάχος κατά τη διάρκεια συναυλίας στη Θεσσαλονίκη, προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Υγείας.

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο γνωστός ηθοποιός Πάνος Βλάχος παρουσιάστηκε, κατά τη διάρκεια συναυλίας στην οποία συμμετείχε στη Θεσσαλονίκη, να τραγουδά τον στίχο: «μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», αναφερόμενος στον υπουργό Υγείας, Αδωνι Γεωργιάδη, και στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Αρη Πορτοσάλτε.

«Κρίμα κύριε Βλάχε!»: Η αντίδραση του Αδωνι Γεωργιάδη στον στίχο που τραγούδησε ο γνωστός ηθοποιός-1
(φωτ. TikTok)

Το σχετικό βίντεο, που δημοσιεύτηκε στα social media, προκάλεσε, ωστόσο, αντιδράσεις.  

«Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ “να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…” δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας “ζητώ συγγνώμη;”. Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο δίκτυο X/Twitter.

Η απάντηση του ηθοποιού

«Οι στίχοι και η τέχνη μου ποτέ δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά», ανάφερε λίγες ώρες αργότερα, μέσα από δική του ανάρτηση στα social media, ο ηθοποιός.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT