Ομοφοβική επίθεση Μουτζούρη κατά Κασσελάκη (βίντεο)

Ομοφοβική επίθεση Μουτζούρη κατά Κασσελάκη (βίντεο)

«Δυστυχώς υπάρχει και αυτή η Ελλάδα - Μουτζούρης της Ευρώπης», απαντά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ και η Ν.Δ. καταδίκασε τις δηλώσεις.

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μια ομοφοβική δήλωση προχώρησε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη. «Δυστυχώς υπάρχει και αυτή η Ελλάδα – Μουτζούρης της Ευρώπης», απαντά ο κ. Κασσελάκης, ενώ και η Ν.Δ. καταδίκασε τις δηλώσεις.

«Αρχίζει μια νέα σεζόν τώρα, μια νέα Περιφερειακή Αρχή. Θα πάμε καλά. Όλους θα τους βοηθάμε αν μπορούμε. Και με όλους θα συνεργαστούμε. Και με Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ και με τον ΣΥΡΙΖΑ, με όλους. Είναι κόμματα που τα ψηφίζει ο λαός», είπε αρχικά ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου σε ομιλία του σε συνεργάτες και φίλους.

Τότε, ένας από τους παρευρισκόμενους ρώτησε: «Και με τον Κασσελάκη;», με τον περιφερειάρχη να απαντά «Κουνίστρα είναι αυτός. Είναι λίγο οπισθογεμής».

Κασσελάκης: «Δυστυχώς υπάρχει και αυτή η Ελλάδα – Μουτζούρης της Ευρώπης»

«Το χρέος όλων των προοδευτικών Ελλήνων είναι να μη νιώσουμε αδύναμοι μπροστά στη χυδαιότητα, να μη νιώσουμε λιγότεροι, να μη νιώσουμε ηττημένοι», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του για τις δηλώσεις Μουτζούρη.

«Η σύγχρονη Ελλάδα του αύριο θα νικήσει το μίσος, την ειρωνεία, την οπισθοδρόμηση.

Θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης για ισότητα, για συμπερίληψη, για δικαιοσύνη, για αξιοκρατία, για εκσυγχρονισμό και για πρόοδο», τονίζει. 

Υπενθυμίζεται ότι σε ομοφοβική ανάρτηση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είχε προβή χτες και ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, με αφορμή δηλώσεις του κ. Κασσελάκη στο πλαίσιο περιοδείας του.

Ν.Δ: Καταδικάζει τις «ομοφοβικές επιθέσεις» στον Στέφανο Κασσελάκη

«Απερίφραστα» καταδικάζει τις «ομοφοβικές επιθέσεις» κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, η Νέα Δημοκρατία από αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης. Σημειώνεται ότι στην ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος δεν κατονομάζονται οι εν λόγω αιρετοί. 

Η ανακοίνωση της Ν.Δ.:

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα και χωρίς αστερίσκους τις άθλιες ομοφοβικές επιθέσεις κατά του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την ίδια εβδομάδα μάλιστα, που η χώρα μας κάνει ένα μεγάλο βήμα στο πεδίο των δικαιωμάτων.
 
Ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας όλων ανεξαιρέτως των πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτος.
 
Ως Παράταξη είμαστε διαχρονικά, σταθερά και αποφασιστικά απέναντι στον ρατσισμό, τον λεκτικό εκφοβισμό, τη ρητορική μίσους και τη βία από όπου και αν προέρχεται».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή