Τέμπη: Η εξεταστική καταδίκασε την ψυχολογική βία κατά βουλευτών και οικογενειών τους

Τέμπη: Η εξεταστική καταδίκασε την ψυχολογική βία κατά βουλευτών και οικογενειών τους

Βουλευτές της επιτροπής ανέφεραν ότι έχουν λάβει απειλητικά μηνύματα για τους ίδιους και τους οικείους τους

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην καταδίκη «γεγονότων ψυχολογικής βίας κατά βουλευτών και οικογενειών τους» προχώρησε η εξεταστική επιτροπή για τη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών.

O πρόεδρος της επιτροπής Δ. Μαρκόπουλος σχολίασε πως «υπάρχει όριο» και αναφέρθηκε σε μήνυμα που έλαβε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο οποίο ο θάνατος των παιδιών στα Τέμπη συνδυαζόταν με τα δικά του παιδιά. Ο ίδιος υπογράμμισε πως το σχετικό μήνυμα προωθήθηκε στην ελληνική αστυνομία προς διερεύνηση. 

Το ζήτημα έθεσε ο βουλευτής της Ν.Δ., Ευρ. Στυλιανίδης, με τους εκπροσώπους κομμάτων στην επιτροπή να καταδικάζουν τις επιθέσεις κατά οικογενειών βουλευτών και την εκπρόσωπο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ελ. Καραγεωργοπούλου να αναφέρει: «Δεν καταδικάζουμε διότι δεν γνωρίζουμε τα σχετικά δημοσιεύματα και ότι αποτελεί ύβρη η μετατόπιση του προβλήματος».

«Είμαστε απέναντι, πάντα, σε κάθε έκφραση βίας», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Β. Κόκκαλης.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Μιλένα Αποστολάκη, σχολίασε ότι οι ανοίκειες επιθέσεις δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές. 

«Η ιδεολογική πάλη δεν γίνεται σε βάση προσωπικών αντιλήψεων που στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν και να δημιουργούσουν εντυπώσεις», είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Ν. Καραθανασόπουλος.

«Δεν συμφωνούμε σε προσωπικές επιθέσεις και σε οικογένειες βουλευτών», είπε η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Πέτη Πέρκα.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα όποια επίθεση κατά οικογενειών», είπε ο βουλευτής της Κ.Ο. Σπαρτιάτες, Π. Δημητριάδης.

«Σε ανθρώπινο επίπεδο συμπαραστεκόμαστε στον συνάδελφο και δεν τρομοκρατούμαστε, συνεχίζουμε», είπε ο βουλευτής της Κ.Ο. Νίκη, Ν. Βρεττός.

Τις επιθέσεις καταδίκασε και ο ανεξάρτητος βουλευτής Κ. Φλώρος, σημειώνοντας ότι και ο ίδιος και η οικογένειά του έχουν δεχθεί επιθέσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή