Φάμελλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει το νομοσχέδιο γιατί πάει την κοινωνία μπροστά

Φάμελλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει το νομοσχέδιο γιατί πάει την κοινωνία μπροστά

Ο Σ. Φάμελλος επισήμανε ότι η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι «έτοιμη εδώ και πολύ καιρό να κάνει αυτό το βήμα», ενώ διερωτήθηκε αν είναι το ίδιο έτοιμοι και οι βουλευτές της Ν.Δ. και στηλίτευσε την «ανεπάρκεια» της ΝΔ να το ψηφίσει μόνη της

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ότι οι βουλευτές του θα «στηρίξουν» το νομοσχέδιο, αν και «ατελές», επανέλαβε ο πρόεδρος της Κ.Ο. Σωκράτης Φάμελλος. κατά τη σημερινή του παρέμβαση στη Βουλή για το νομοσχέδιο για την ισότητα στον πολιτικό γάμο, μετά την ομιλία του πρωθυπουργού.

Ο Σ. Φάμελλος επισήμανε ότι η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι «έτοιμη εδώ και πολύ καιρό να κάνει αυτό το βήμα», ενώ διερωτήθηκε αν είναι το ίδιο έτοιμοι και οι βουλευτές της Ν.Δ. και στηλίτευσε την «ανεπάρκεια» της Ν.Δ. να το ψηφίσει μόνη της.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Κ.Ο. σχολίασε ότι το νομοσχέδιο είναι «ατελές», ωστόσο τόνισε ότι «πάει την κοινωνία μπροστά» και κάλεσε τον πρωθυπουργό να «αναγνωρίσει ότι άλλοι άνοιξαν τους δρόμους», επισημαίνοντας ότι «χωρίς το σύμφωνο συμβίωσης και τους αγώνες του ΣΥΡΙΖΑ για ορατότητα, αυτό το νομοσχέδιο δεν θα ερχόταν».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή