ΝΑΤΟ: Συνάντηση Δένδια με τον Τούρκο ομόλογό του στις Βρυξέλλες

ΝΑΤΟ: Συνάντηση Δένδια με τον Τούρκο ομόλογό του στις Βρυξέλλες

«Συζητήσαμε για την ανάγκη διατήρησης κλίματος ύφεσης και αποφυγής οποιωνδήποτε ενεργειών που μπορούν να το διαταράξουν» σημείωσε σε ανάρτησή του ο υπουργός Άμυνας.

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, είχε συνάντηση πριν από λίγο με τον Τούρκο ομόλογό του Γιασάρ Γκιουλέρ, στο περιθώριο της Συνόδου των αρμόδιων υπουργών του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

«Στο περιθώριο της Συνόδου Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ συναντήθηκα με τον Τούρκο ομόλογό μου Γιασάρ Γκιουλέρ. Συζητήσαμε για την ανάγκη διατήρησης κλίματος ύφεσης και αποφυγής οποιωνδήποτε ενεργειών που μπορούν να το διαταράξουν» ανέφερε ο Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Δένδιας θα υπογράψει την προσχώρηση της Ελλάδας στο European Sky Shield, μία πρωτοβουλία της Γερμανίας για την αντιπυραυλική προστασία. «Σημειώνω ότι την ίδια μέρα θα προσχωρήσει και η Τουρκία» επισήμανε ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας.

Επίσης, ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί με τον Γάλλο ομόλογό του Σεμπαστιάν Λεκορνού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή