Αγαπηδάκη: Είστε σίγουρος κ. Νατσιέ ότι δεν έχετε ψηφοφόρο στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα;

Αγαπηδάκη: Είστε σίγουρος κ. Νατσιέ ότι δεν έχετε ψηφοφόρο στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα;

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Οφείλουμε σεβασμό στην προσωπικότητα του καθενός, εδώ πέρα και καθεμιάς», είναι η επισήμανση που έκανε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη, μετά την ομιλία του προέδρου της «Νίκης» Δημήτρη Νατσιού, στη συζήτηση που εξελίσσεται για την ισότητα στον γάμο.

Είχε προηγηθεί αναφορά του κ. Νατσιού ότι οι ψηφοφόροι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία αλλά «η Νέα Δημοκρατία έγινε ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός της συντηρητικής παράταξης έγινε πολιτική ουρά των κ.κ. Κασσελάκη και του ερίτιμου συζύγου του Τάιλερ»

«Παρακαλώ. Ανακαλέστε και θα αφαιρεθεί φυσικά και από τα πρακτικά η φράση σας», ανέφερε πρώτη η προεδρεύουσα Ολγα Γεροβασίλη. «Τις συζύγους και τους συζύγους έξω από αυτή την αίθουσα», είπε η Ολγα Γεροβασίλη. «Ευγενικότατη λέξη είναι η ερίτιμος και ο ερίτιμος», είπε ο Δ. Νατσιός. 

«Μια θερμή παράκληση. Η οικογένεια του καθενός και η ιδιωτική του ζωή πρέπει να είναι σεβαστή. Και να μην αναφερόμαστε εδώ, λες και κατακρεουργούμε ανθρώπους. Κάνουμε ένα διάλογο στο πλαίσιο ενός νομοσχεδίου. Πρέπει όμως να σεβόμαστε την προσωπικότητα καθενός εδώ πέρα, και καθεμιάς. Είστε πολύ σίγουρος κ. Νατσιέ ή ο κ. Βελόπουλος ότι δεν έχετε ούτε ένα ψηφοφόρο στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα; Είστε βέβαιος ότι δεν έχετε ανθρώπους που σας ψηφίζουν που τα παιδιά τους μπορεί να είναι gay; Γιατί πρέπει να αισθάνονται σήμερα προσβεβλημένοι; Μπορούμε να κάνουμε αυτόν τον διάλογο, χωρίς να προσβάλλουμε την προσωπικότητα των ανθρώπων. Μπορείτε να καταθέσετε τη διαφωνία σας με το νομοσχέδιο, χωρίς να καταφεύγετε σε χαρακτηρισμούς, σε περιγραφές που προσβάλλουν την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια των ανθρώπων», είπε η Ειρήνη Αγαπηδάκη. 

«Δεν κάναμε καμία επίθεση, καταθέσαμε μελέτες που αποκρύπτονται και αποδεικνύουν ότι γονείς ομοφυλόφιλοι, δυστυχώς, αποτελούν κακά πρότυπα. Εμείς μιλάμε για τα παιδιά. Καταργούνται οι ιερές λέξεις “μητέρα” και “πατέρας” και καθιερώνεται το “γονέας 1” και “γονέας 2”, όπως και η επιστημονική υπηρεσία επισημαίνει, και δεν έχουμε τίποτα με τα πρόσωπα. Πάντα με σεβασμό, με αξιοπρέπεια και αγάπη μιλάμε», απάντησε ο πρόεδρος της «Νίκης». 

ΑΠΕ ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT