Πολάκης σε Μητσοτάκη για το νομοσχέδιο: «Εχω δουλειά και σοβαρότατη μάλιστα που σώζει ζωές»

Πολάκης σε Μητσοτάκη για το νομοσχέδιο: «Εχω δουλειά και σοβαρότατη μάλιστα που σώζει ζωές»

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απάντηση, με παραλήπτη τον πρωθυπουργό, έδωσε ο Παύλος Πολάκης, όσον αφορά στην απουσία του από τη Βουλή, όπου αναμένεται απόψε να τεθεί σε ψηφοφορία το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

O κ. Πολάκης επέλεξε να προχωρήσει σε ανάρτηση, την οποία συνόδευσε με φωτογραφίες, λέγοντας ότι έχει αναλάβει το χειρουργείο ενός συγγενή του στην Κρήτη. «Εγώ έχω δουλειά και σοβαρότατη μάλιστα που σώζει ζωές», υπογραμμίζει.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης διαμήνυσε την Τετάρτη στην Π.Γ., ότι θα υπάρξουν συνέπειες είτε για όποιον απόσχει από την ψηφοφορία είτε δεν υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ διαμήνυσε στην ηγεσία ότι δεν προτίθεται να ψηφίσει το νομοσχέδιο και επιλέγει την αποχή από τη διαδικασία. Είχε εκφράσει ενστάσεις για το θέμα, γεγονός που οδήγησε και σε σύγκρουση με το περιβάλλον Κασσελάκη.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο της διαγραφής

Σύμφωνα σε σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας, σε περίπτωση αποχής, το πρώτο είναι η άμεση διαγραφή του με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ το δεύτερο είναι η απομάκρυνσή του από τη θέση του υπερσυντονιστή των ΕΠΕΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.


Η ανάρτηση Πολάκη:

«Κυριάκο Μητσοτάκη πάλι με έπιασες στο στόμα σου;;;

ΜΗΝ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙΣ!!

Εγώ έχω δουλειά και σοβαρότατη μάλιστα που σώζει ζωές. Αν μπορείς να καταλάβεις από τις 4 φωτογραφίες έχει καλώς, αλλιώς βάλε να σου εξηγήσουν τι έκανα.

Φωτό 1 πριν, φωτό 2-3 η παρέμβαση, φωτό 4 το μετά.
(Ο ασθενής είναι συγγενής μου )

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT