Παππάς: Η βάση δεν είναι για δειγματοληψία – Δεν μετάνιωσα για τη στήριξη σε Κασσελάκη

Παππάς: Η βάση δεν είναι για δειγματοληψία – Δεν μετάνιωσα για τη στήριξη σε Κασσελάκη

«Πρέπει να κάνουμε πάρα πολλά βήματα ακόμα για να έχουμε μια επαρκή συλλογική λειτουργία», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η βάση δεν είναι για δειγματοληψία», δήλωσε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νίκος Παππάς, αναφορικά με το ερωτηματολόγιο του Στέφανου Κασσελάκη, σημειώνοντας ότι αυτό «θα πρέπει να εμπλουτιστεί και να πάει στη βάση με δεσμευτικό χαρακτήρα των αποφάσεων της βάσης».

«Πρέπει να κάνουμε πάρα πολλά βήματα ακόμα για να έχουμε μια επαρκή συλλογική λειτουργία», σημείωσε ο ίδιος μιλώντας στο OPEN, τονίζοντας μάλιστα ότι σήμερα θα συνεδριάσει εκ νέου η Πολιτική Γραμματεία και το «παρών» αναμένεται να δώσει και ο κ. Κασσελάκης, μετά την επιστολή που έστειλε χθες Δευτέρα προς το όργανο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο μετασχηματισμός και τα βήματα που κάναμε είχαν το νόημα ότι η ηγεσία πρέπει να δεσμεύεται από τη γνώμη της βάσης και, όταν απευθύνεσαι στη βάση, δεν απευθύνεσαι για να πάρεις μία αίσθηση. Απευθύνεσαι με πάρα πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα και οι απαντήσεις της βάσης σε δεσμεύουν ως ηγεσία», εξήγησε ο κ. Παππάς.

«Κάποιοι δεν άντεξαν τις αλλαγές»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι το περασμένο διάστημα έγιναν αρκετές αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ και πως αυτό δεν έγινε ανώδυνα. «Κάποιοι μάλιστα δεν το άντεξαν και έφυγαν από το κόμμα», δήλωσε, εκτιμώντας ωστόσο πως θα υπάρξει επούλωση.

Σε ερώτηση για το αν έπειτα από πέντε μήνες έχει μετανιώσει που στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη, απάντησε αρνητικά. «Οι εξελίξεις απέδειξαν ότι οποιαδήποτε άλλη επιλογή θα ήταν καταστροφική για το κόμμα μας», τόνισε.

Ευρωεκλογές

Ο κ. Παππάς σημείωσε για τις ευρωεκλογές ότι το κόμμα έχει βάλει τον πήχυ ψηλά και πως στόχος είναι «να καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Μητσοτάκη».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι η μόνη επιλογή που μπορεί να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό, γιατί το ΚΚΕ έχει δείξει ότι δεν το αφορά η υπόθεση της πολιτικής αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ έχει δείξει ότι έχει αποθέματα στελεχών που είναι έτοιμα να μεταπηδήσουν στη Ν.Δ.», δήλωσε.

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή