Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Προς συμπόρευση με τη Νέα Αριστερά – Συνάντηση με Χαρίτση το απόγευμα

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Προς συμπόρευση με τη Νέα Αριστερά – Συνάντηση με Χαρίτση το απόγευμα

Σύμφωνα με πηγές από τη Νέα Αριστερά, θα ακολουθήσουν δηλώσεις

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη θα έχει στις 17.30 το απόγευμα ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, στα γραφεία της Κ.Ο. στη Βουλή. 

Σύμφωνα με πηγές από τη Νέα Αριστερά, θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία, με τα σενάρια για συμπόρευση του πρώην βουλευτή με τη Νέα Αριστερά να πυκνώνουν

Οπως έγραφε η «Κ» τις προηγούμενες εβδομάδες, ο Γαβριήλ Σακελλαριδής είναι ένα από τα πρόσωπα με απήχηση στον κόσμο της Αριστεράς, ενώ σημειώνεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της πρώτης κυβέρνησης το 2015 του Αλέξη Τσίπρα είχε δώσει το «παρών» και σε εκδήλωση της Νέας Αριστεράς στη Νέα Σμύρνη. 

Η στάση που έχει κρατήσει όλα τα τελευταία χρόνια απέχοντας από τα κοινά, αλλά και η στήριξη προς τον Αλέξη Τσίπρα και την Εφη Αχτσιόγλου σε κρίσιμες εκλογικές μάχες, τον έφερναν πάντα πρώτο στα σενάρια ένταξης στο υπό συγκρότηση κόμμα. Πληροφορίες, μάλιστα, έκαναν λόγο και για ενδεχόμενη συμμετοχή του στην ευρωλίστα ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή