Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Σε θέση μάχης για την… ανακωχή

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Σε θέση μάχης για την… ανακωχή

Μετά τις θυελλώδεις συνεδριάσεις της ΠΓ και τις αιχμηρές δηλώσεις κορυφαίων στελεχών που οδήγησαν τον ΣΥΡΙΖΑ σε τροχιά εσωστρέφειας, στόχος των παροικούντων την Κουμουνδούρου είναι το συνέδριο να γίνει σε κλίμα ενωτικό και να αναδειχθεί η στήριξη των μελών στον Στέφανο Κασσελάκη

9' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στόχος των παροικούντων την Κουμουνδούρου είναι το συνέδριο να γίνει σε κλίμα ενωτικό και να αναδειχθεί η στήριξη των μελών στον Στέφανο Κασσελάκη προκειμένου να μπει τέλος στην εσωστρέφεια. Τις τελευταίες ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί στη σκιά αιχμηρών δηλώσεων, θυελλωδών συνεδριάσεων της Πολιτικής Γραμματείας, αλλά και της αναμέτρησης δυνάμεων κατά την εκλογή του προέδρου της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου. Ολες οι πλευρές, ωστόσο, αν και εμφανίζονται αμετακίνητες στις θέσεις τους, δείχνουν ότι δεν επιθυμούν μετωπική σύγκρουση με ορόσημο το «κρας τεστ» των ευρωεκλογών

Αν και μετά τη δεύτερη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας την Τρίτη διαφάνηκε πως εκτονώνεται η κρίση, η αντιπαράθεση συνεχίστηκε και την Τετάρτη, όταν πηγές από την Κουμουνδούρου έσπευσαν να διαψεύσουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης απέσυρε την επιστολή του (στη συνεδρίαση της Τρίτης), στην οποία έκανε λόγο για «χίμαιρες και σενάρια συνωμοσιολογίας».

«Μόνο ένα μέλος του οργάνου ζήτησε να τεθεί σε ψηφοφορία η ανάκληση της προχθεσινής επιστολής Κασσελάκη, κάτι που απορρίφθηκε», υπογράμμιζαν οι ίδιες πηγές. «Η επιστολή του Προέδρου, ανακλήθηκε από τον ίδιο πριν από το τέλος της συνεδρίασης χωρίς ψηφοφορία, ομόφωνα», απάντησαν από την πλευρά τους μέλη του οργάνου. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», αυτό που συνέβη ήταν ότι ο Διονύσης Τεμπονέρας, όντως έθεσε θέμα ψηφοφορίας, ωστόσο τα υπόλοιπα μέλη τού τόνισαν πως από τη στιγμή που ο ίδιος ο πρόεδρος είπε πως την ανακαλεί δεν υπάρχει λόγος να δοθεί συνέχεια.

Στην ανακοίνωσή της μετά τη συνεδρίαση, η Πολιτική Γραμματεία περιορίστηκε στη διαβεβαίωση πως κατά τη συζήτηση «εκφράστηκε η αμοιβαία εμπιστοσύνη και στήριξη μεταξύ του προέδρου και των μελών της Πολιτικής Γραμματείας και επαναβεβαιώθηκε η λειτουργία της Π.Γ. ως πολιτικού κέντρου».

Λίγες ώρες αργότερα, τα στρατόπεδα μέτρησαν δυνάμεις και στη διαδικασία εκλογής προέδρου της συνεδρίασης της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ), κατά τη διάρκεια της οποίας ο Πάνος Ρήγας αναδείχθηκε ως πρόεδρος του σώματος, επικρατώντας του Νίκου Μαδεμλή με 24 ψήφους έναντι 14.

Τον Πάνο Ρήγα, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει και γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, πρότειναν οι γραμματείς του κόμματος, Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης και υποστήριξαν ο πρόεδρος και ο Νίκος Παππάς.

Τον Νίκο Μαδεμλή πρότεινε ο Χρήστος Σπίρτζης και συνέχεια στήριξε και η πλευρά Τεμπονέρα, η οποία αρχικά είχε επιλέξει τον Χάρη Τσιόκα.

Δηλώσεις στελεχών

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Πέτρος Παππάς, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της συνεδρίασης της Τρίτης δήλωσε ότι έληξε «αυτονόητα» αυτή «η περιττή εσωτερική διαμάχη» κάνοντας λόγο για αχρείαστη και υπερβολική αντίδραση στο ερωτηματολόγιο του προέδρου. 

«Το πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν η αλλαγή πρόεδρου. Το πρόβλημα είναι τι κόμμα θα έχουμε και τι πολιτική πρόταση θα έχουμε. Αυτό που συζητείται πάρα πολύ και θα συζητηθεί στο συνέδριο είναι ποια είναι η πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτό δεν έχουμε συζήτηση μεγάλη, πρέπει να ομογενοποιήσουμε και να ενοποιήσουμε τον πολιτικό μας λόγο», τόνισε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος.

«Δύο μέρες κράτησαν οι συζητήσεις. Την πρώτη μέρα χωρίς τον πρόεδρο, τη δεύτερη με τον πρόεδρο και το αποτέλεσμα είναι πολύ θετικό. Βρισκόμαστε σε ένα διαφορετικό σημείο από αυτό που βρισκόμασταν την Κυριακή και προχωράμε όλοι ενωμένοι», ανέφερε ο διευθυντής Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Γιώργος Τσίπρας, ο οποίος είχε πυροδοτήσει το κλίμα πριν από τη δεύτερη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας κάνοντας αναφορά ακόμα και στο ενδεχόμενο εκλογής άλλου αρχηγού πριν τις ευρωεκλογές. Ειδικότερα κληθείς να πάρει θέση για το αν πρέπει να γυρίσει ο Αλέξης Τσίπρας, είχε απαντήσει: «Θα βοηθούσε πάρα πολύ, δεν τον έχει ανάγκη μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο προοδευτικός κόσμος της χώρας μας».

Στον Γιώργο Τσίπρα είχε απαντήσει ο Σωκράτης Φάμελλος σημειώνοντας: «Εχουμε εκλεγμένο πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη που δεν έχει αμφισβητηθεί από πουθενά η διαδικασία και έχουμε ένα κείμενο θέσεων που όλοι μας, και ο Στέφανος ο Κασσελάκης, το έχουμε ψηφίσει (…) Αρα έχουμε πολιτική διαδρομή που είναι συμφωνημένη από όλους και από όλες. Δεν νομίζω ότι υπάρχει αμφισβήτηση σ’ αυτό».

Το πρόγραμμα των συζητήσεων στο Συνέδριο

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των θεματικών συζητήσεων στο πλαίσιο του 4ου Συνεδρίου.

Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται συζητήσεις σχετικά με την κλιματική κρίση, τις προτάσεις του κόμματος για την υγεία και την παιδεία, την τεχνητή νοημοσύνη και τις νέες τεχνολογίες, τον αθλητισμό, τη νησιωτικότητα, την ακρίβεια, το κράτος δικαίου και την αγροτική παραγωγή.

Στους συμμετέχοντες – προσκεκλημένους περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ο πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Σπυρος Κίντζιος, ο διευθυντής ερευνών του Αστεροσκοπείου Αθηνών Κώστας Λαγουβάρδος, ο καθηγητής διαχείρισης καταστροφών του ΕΚΠΑ Ευθύμιος Λέκκας, ο πρώην πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γιάννης Μυλόπουλος και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός.

Παρασκευή 23/2/2024

ΑΙΘΟΥΣΑ Α΄

13.00 – 15.00 – Περιβάλλον – Κλιματική Κρίση και Προσαρμογή

Συντονισμός: Ρένα Δούρου, μέλος ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπεύθυνη για το Περιβάλλον, την Κλιματική Κρίση και την Ενεργειακή πολιτική, Τομεάρχης Εξωτερικής Πολιτικής.

Κώστας Γκριμάνης, υπεύθυνος για θέματα ενέργειας και κλίματος του ελληνικού γραφείου της Greenpeace – Μετάβαση σε μια οικονομία χωρίς ορυκτά καύσιμα.

Γιώργος Καββαθάς, Πρόεδρος ΓΣΒΕΕ- Κλιματική κρίση και μικρομεσαίες επιχειρήσεις,

Σπυρος Κίντζιος, Πρύτανης Γεωπονικού Πανεπιστημίου – Τετράπτυχο δίκαιης πρόσβασης για την αντιμετώπιση της αγροδιατροφικής επισφάλειας,

Κώστας Λαγουβάρδος, Διευθυντής ερευνών του Αστεροσκοπείου Αθηνών – Εντονα καιρικά φαινόμενα και κλιματική κρίση.

Ευθύμιος Λέκκας, Καθηγητής διαχείρισης καταστροφών, ΕΚΠΑ – Νεα δεδομένα για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό αντιμετώπισης κινδύνων στην περίοδο της εξελισσόμενης κλιματικής κρίσης.

Γιώργης Μαρινάκης, Δήμαρχος Ρεθύμνου, Πρόεδρος ΕΔΕΥΑ, Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης – Βιώσιμη πόλη.

Χαιρετισμός: Μιλτιάδης Ζαμπάρας, Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Παρεμβάσεις:

Χαρά Καφαντάρη, Συντονίστρια Τμήματος Περιβάλλοντος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Νίκος Μαδεμλής, Συντονιστής Τμήματος Ενέργειας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

15.30 – 18.30 – Η Πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τη Υγεία

Συντονισμός/Προεδρείο: Μουζάλας Γιάννης Συντονιστής Τμήματος Υγείας π. Υπουργός. Κεϊμαλή Ελένη μέλος ΚΕ αν. Συντονίστρια Τμήματος Υγείας. Τζένη Διαμαντοπούλου μέλος ΚΕ και του τμήματος υγείας.

Ομιλητές:

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος βουλευτής Αχαΐας, Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ – Πολιτική Υγείας

Κ. Κατσιγιαννόπουλος, διευθυντής Ψυχιατρικής κλινικής στην Λήμνο μέλος ΟΕΝΓΕ ΠΙΣ. Ψυχική υγεία / Νησιωτική πολιτική.

Κ. Λειβαδάς γιατρός διευθυντής ΕΣΥ μέλος της ΟΕΝΓΕ και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Νοσοκομειακή και μετανοσοκομειακή προοπτική , θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Φ. Καρυστινάκη νοσηλεύτρια μέλος του ΔΣ του σωματείου του Ευαγγελισμού της Νομαρχιακής Υγείας και της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. – 2015-2019 τα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Υγεία.

Γ. Καζιόλας, γιατρός ΠΦΥ και συντονιστής της ΟΜ ΠΦΥ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ – ΠΦΥ / Δημόσια Υγεία στην σύγχρονη εποχή.

Θ. Κωνσταντίνου, διασώστης του ΕΚΑΒ μέλος της Νομαρχιακής Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ισχυρό σύστημα Υγείας με επένδυση στο ΕΚΑΒ.

Παύλος Πολάκης, πρώην αν.Υπουργός Υγείας, μέλος ΠΓ και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

19.00 – 22.00 – Για μία σύγχρονη αναβαθμισμένη δημόσια Παιδεία

Συντονισμός: Κώστας Γαβρόγλου, πρώην Υπουργός Παιδείας

Γιώργος Τσίπρας, εναρκτήρια παρέμβαση, δ/ντης ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Δέσποινα Σινού, Καθηγήτρια στη Σορβόννη

Γιάννης Μυλόπουλος, Καθηγητής πρώην πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Οτζάκογλου Θοδωρής, Καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης

Παναγής Κασιανός, Καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης

Γιάννης Δρόσος, Συνταγματολόγος

Νίκος Φωτόπουλος, Καθηγητής πανεπιστημίου

Ισιδώρα Βασίλη εκπρόσωπος γονέων και κηδεμόνων

Παρεμβάσεις:

Πάνος Ρήγας, μέλος ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπεύθυνος για την Παιδεία

Διονύσης Καλαματιανός, Τομεάρχης Παιδείας ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ Β΄

11.00 – 13.00 – Συνάντηση Αθλητισμού

15.00 – 18.00 – Η Νησιωτικότητα από εστία προβλημάτων Πυλώνας ανάπτυξης για τα νησιά μας.

Εισηγήσεις: Το έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη Νησιωτική Πολιτική την περίοδο 2015-2019. Τιμητική αναφορά στον αείμνηστο σ. Νεκτάριο Σαντορινιό. – Εξειδίκευση της νησιωτικής πολιτικής σε όλους τους τομείς του προγράμματος. – Ναυτική εκπαίδευση.

Ομιλητές:

Ζωή Καρκούλια, μέλος ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπεύθυνη για τη Ναυτιλία και τη Νησιωτική Πολιτική.

Αυλωνίτης Αλέξανδρος, Βουλευτής Κέρκυρας, Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Λαμπρίδης Χρήστος, Συντονιστής του Τμήματος Ναυτιλίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Γιαννακά Καίτη, Αναπλ. Συντονίστρια του Τμήματος, υπεύθυνη για τη Νησιωτική Πολιτική.

Κουντουρά Ελενα, Ευρωβουλεύτρια.

Σπιλάνης Γιάννης, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

19.00 – 21.00 – Συνέλευση Γυναικών (άρθρο 31 του καταστατικού)

Σάββατο 24/2/2024

ΑΙΘΟΥΣΑ Α΄

11.00 – 14.00 – Οι Προκλήσεις της 4ης Βιομηχανικής επανάστασης, της τεχνητής νοημοσύνης και της ψηφιοποίησης – οι Απαντήσεις της Αριστεράς.

Συντονισμός : Διάνα Βουτυράκου, υπεύθυνη think tanks ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Νικόλαος Χρόνης, Καθηγητής Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ

Βασίλης Καληντίρης, Μηχανικός Λογισμικού / Καθηγητής Μεταγλωττιστών

Δημήτρης Καρράς, Αναπληρωτής Καθηγητής Ευφυών Συστημάτων, ΕΚΠΑ

Θεοδοσία Κωστάκη, Μηχανολόγος Μηχανικός, ΕΜΠ, Project Engineering Manager σε large scale sustainability projects

Ιωάννης Πέρος Senior Analyst, PhD cand. NTUA.

Χρήστος Λαδάς, Διδάκτωρ Νομικής, Δικηγόρος

Μάριος Κάτσης, μέλος ΚΕ, πρώην βουλευτής

15.00 – 18.00 – Δημοκρατία, Κράτος Δικαίου, σύγχρονο κράτος στην υπηρεσία της ανάπτυξης, της κοινωνίας και του πολίτη

Συντονισμός: Μαρία Κουβέλη, μέλος ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπεύθυνη για τη Δικαιοσύνη

Ομιλητές:

Σωκράτης Φάμελλος, Πρόεδρος ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δημήτρης Βερβεσός, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

Θοδωρής Μαντάς, Ποινικολόγος, μέλος ΔΣ ΔΣΑ.

Κώστας Παπαδημητρίου, Πρόεδρος Ομίλου Διοικητικών Επιστημόνων Διοικητικού Επιμελητηρίου

Απόστολος Παπατόλιας, Διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου, πρώην Νομάρχης

Παρεμβάσεις:

Γιώτα Πούλου, Τομεάρχης Εσωτερικών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Γιάννης Σαρακιώτης, Τομεάρχης Δικαιοσύνης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Κώστας Ζαχαριάδης, μέλος ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπεύθυνος για την Αυτοδιοίκηση

Θόδωρος Γκοτσόπουλος, Συντονιστής του Τμήματος Αυτοδιοίκησης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Χρήστος Γρίβας, αναπλ.Συντονιστής του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αντιπρόεδρος της ΓΣ της ΑΔΕΔΥ.

19.00 – 22.00 – Για μία Δίκαιη Βιώσιμη Ανάπτυξη

Συντονισμός: Αναστασία Σαπουνά, Συντονίστρια Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ομιλητές:

Νίκος Παππάς, Τομεάρχης Οικονομίας, μέλος ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Λούκα Κατσέλη, Ομότιμη καθηγήτρια Ε.Κ.Π.Α, Πρώην Υπουργός- “Για μια βιώσιμη δίκαιη ανάπτυξη από τη θεωρία στην πράξη”

Λόης Λαμπριανίδης , Οικονομικός Γεωγράφος καθηγητής (Αφ.) ΠΑ.ΜΑΚ – “Η Αριστερά στην Ελλάδα μπροστά στις μεγάλες Ευρωπαϊκές και παγκόσμιες προκλήσεις”

Κώστας Μελάς, Καθηγητής Οικονομικών Παντείου Πανεπιστημίου – Στοιχεία για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας

Χρήστος Γιαννούλης, Τομεάρχης Ανάπτυξης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ Β΄

9.30 – 11.30 – Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία – Δίκτυο ΚΑΛΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

12.00 – 14.00 – Δικαίωμα στην Εργασία – Εργασία με δικαιώματα

Συντονισμός: Κατερίνα Μαλακού, Συντονίστρια του Τμήματος Εργατικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, μέλος ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπεύθυνη για την εργασία και το συνδικαλιστικό.

Διονύσης Τεμπονέρας, μέλος ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπεύθυνος για το Ασφαλιστικό και τις οργανώσεις των επιστημόνων.

Γιώργος Γαβρήλος, Τομεάρχης Εργασίας ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Κώστας Αρβανίτης, Ευρωβουλευτής

Χρήστος Γούλας, Γενικός Διευθυντής του ΙΝΕ ΓΣΕΕ και του ΚΑΝΕΠ της ΓΣΕΕ

Γιώργος Γιούλος, Πρόεδρος Κοινωνικού Πολύκεντρου της ΑΔΕΔΥ

14.30 – 16.00 – Πολιτισμός: Η επόμενη μέρα

Χαιρετισμός: Αλέκος Φλαμπουράρης, μέλος ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπεύθυνος για τον πολιτισμό

Εισήγηση: Κυριακή Μάλαμα, Βουλευτής Χαλκιδικής, Τομεάρχης Πολιτισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Συντονισμός-Εισήγηση: Τζένη Αρσένη, Σκηνοθέτης – Θεατρολόγος, Δρ. Αισθητικής Φιλοσοφίας, Συντονίστρια Τμήματος Πολιτισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Τοποθετήσεις:

Ντίνα Αβαγιανού, Ηθοποιός, Αντιπρόεδρος του Πειθαρχικού ΣΕΗ

Φώτης Αποστολάρας, Μουσικοσυνθέτης, Γενικός Γραμματέας ΠΟΘΑ

Κώστας Κεχαγιόγλου, Ηχολήπτης, Πρόεδρος ΠΟΘΑ

Δέδες Λιώνης, Αρχαιολόγος Πρόεδρος Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού

Θέμης Μουμουλίδης, Σκηνοθέτης – Συγγραφέας – Σκηνογράφος, πρώην Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ,

Αννα Φιλίνη, Αρχιτέκτων – Ζωγράφος, πρώην Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

17.00 – 19.00 – Προβλήματα και Προοπτική της Αγροτικής Παραγωγής

Συντονισμός: Μπουρνάρης Θωμάς, Συντονιστής Αγροτικού Τμήματος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αν. Καθηγητής Γεωπονίας ΑΠΘ

Κίντζιος Σπύρος, Πρύτανης Γεωπονικού Παν/μίου Αθηνών

Κόκκαλης Βασίλης, Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Λάρισας

Γιώργος Παπαηλιού, αν. Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, βουλευτής Αρκαδίας.

Πεβερέτος Τάκης, Πρόεδρος ΣΕΚ (Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας)

Τελιγιορίδου Ολυμπία, μέλος Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπεύθυνη Αγροτικής Πολιτικής, πρ. Υφυπουργός ΥΠΑΑΤ

Βασίλης Παρόλας, Εκπρόσωπος ΣΕΚ τεχνικός Σύμβουλος

Κυριακή 25/2/2024

Αίθουσα Α’

10.00 – 12.00 Αντιμετώπιση της Ακρίβειας – η Πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Θεοδώρα Τζάκρη, Γραμματέας ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Σωκράτης Φάμελλος, Πρόεδρος ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Νίκος Παππάς, Τομεάρχης Οικονομίας, μέλος ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ολυμπία Τελιγιορίδου, μέλος ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπεύθυνη Αγροτικής Πολιτικής, πρ. Υφυπουργός ΥΠΑΑΤ

Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Συντονιστής Τμήματος Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT