Στ. Κασσελάκης: «Θα μείνω στο κόμμα 1.000% – Μόνο η βάση μπορεί να με διώξει»

Στ. Κασσελάκης: «Θα μείνω στο κόμμα 1.000% – Μόνο η βάση μπορεί να με διώξει»

«Θα ηγηθώ και στις εθνικές εκλογές, δεν εξελέγην μόνο για τις ευρωεκλογές», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βέβαιος ότι θα ηγηθεί του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στις εθνικές εκλογές και ότι θα γίνει πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Θα ηγηθώ και στις εθνικές εκλογές, δεν εξελέγην μόνο για τις ευρωεκλογές», ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του «στα Νέα» ο κ. Κασσελάκης, αναφέροντας μάλιστα ότι «μόνο η βάση μας μπορεί να με διώξει».

«Προφανώς έχω κάνει λάθη, αλλά δεν βρήκα στρωμένο κρεβάτι στον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ενώ σε άλλο σημείο είπε ότι θα μείνω στη χώρα και στο κόμμα 1.000%», τόνισε ο ίδιος.

«Αφιέρωσα τον μισό χρόνο μου σε μέλη που είχαν διαφορετικά κίνητρα από την επιτυχία του κόμματος ανέφερε ακόμα ενώ πρόσθεσε ότι έτρεχα μαζί με τον Αλέξη πάνω – κάτω, όταν άλλοι τον είχαν εγκαταλείψει», προσθέτει.

Προς «κούρσα για δύο» για την ηγεσία του κόμματος

Στο μεταξύ, όπως ανέφερε σήμερα η «Κ», η αναμέτρηση για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να εξελιχθεί σε «κούρσα για δύο». Η υποψηφιότητα της κ. Ολγας Γεροβασίλη απέναντι στον κ. Στέφανο Κασσελάκη, με την παρασκηνιακή στήριξη του Αλέξη Τσίπρα, φαίνεται να κλειδώνει, και μετά την απόσυρση του Διονύση Τεμπονέρα ακόμη κι αν υπάρξει τρίτος υποψήφιος αυτό θα γίνει προκειμένου να καταγράψει δυνάμεις και όχι με την προοπτική νίκης.

Πάντως, στον ΣΥΡΙΖΑ το παρασκήνιο είναι έντονο, με συναντήσεις των κορυφαίων στελεχών, επαφές και «παζάρια» σε πλήρη εξέλιξη, ενώ παραμένουν σε εκκρεμότητα ο χρόνος της ψηφοφορίας, αλλά και το εάν σ’ αυτή θα μπορούν να μετάσχουν νέα μέλη που θα εγγραφούν στον ΣΥΡΙΖΑ κατά την ημέρα διεξαγωγής της ή όχι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT