Γεροβασίλη: «Στέφανε απόσυρε το “βρείτε μου αντίπαλο” και σταματάμε» – Κασσελάκης: «Δεν είστε σκάκι»

Γεροβασίλη: «Στέφανε απόσυρε το “βρείτε μου αντίπαλο” και σταματάμε» – Κασσελάκης: «Δεν είστε σκάκι»

«Αν θέλετε αυτός να είναι ο νέος ΣΥΡΙΖΑ, εντάξει», είπε η κ. Ολγα Γεροβασίλη απευθυνόμενη στον κόσμο που αντιδρούσε όταν ανέβηκε στο βήμα

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αν θέλετε αυτός να είναι ο νέος ΣΥΡΙΖΑ, εντάξει», είπε η κ. Ολγα Γεροβασίλη απευθυνόμενη στον κόσμο που αντιδρούσε όταν ανέβηκε στο βήμα κατά την τέταρτη και τελευταία ημέρα του Συνεδρίου του κόμματος.

Απευθυνόμενη μάλιστα στον Στέφανο Κασσελάκη, δήλωσε τα εξής: «Αγαπητέ Στέφανε, στην αρχική σου ομιλία είπες βρείτε μου αντίπαλο και πάμε. Αν το ανακαλέσεις, σταματάμε εδώ. Αλλιώς, εγώ δεν θα παραβιάσω ποτέ το Καταστατικό του κόμματος. Περιμένω», δήλωσε.

«Στην Αριστερά -δεν ξέρω αν εννοούμε το ίδιο- λευκές επιταγές δεν υπάρχουν. Οποιος νόμισε ότι μπορεί να το έχει αυτό, κάτι δεν καταλαβαίνει. Αγαπητέ Στέφανε, εγώ σήκωσα το γάντι που έσυ πέταξες. Αν θες εκλογές σε 10 μέρες, κάντες μόνος σου να δεις τι θα πάρεις», πρόσθεσε η κ. Γεροβασίλη.

«Δεν είστε σκάκι», απάντησε αμέσως ο Στέφανος Κασσελάκης. Τονίζεται ότι κατά την ομιλία του νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε την πρόθεσή του το κόμμα να οδηγηθεί σε νέα εκλογή προέδρου, αν και δεσμεύτηκε παράλληλα ότι θα σεβαστεί την απόφαση του Συνεδρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή