Γεροβασίλη: «Σεβαστή η απόφαση του συνεδρίου – Ο πρόεδρος να σταματήσει να λειτουργεί διχαστικά»

Γεροβασίλη: «Σεβαστή η απόφαση του συνεδρίου – Ο πρόεδρος να σταματήσει να λειτουργεί διχαστικά»

«Τώρα θα συμβάλω και θα συμβάλουνε όλοι, με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό μπροστά στην επερχόμενη εκλογική μάχη», αναφέρει η κ. Γεροβασίλη

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το συνέδριο αποφάσισε να συνεχίσουμε ως έχουμε, να μην απευθυνθούμε στη βάση και στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ_Π.Σ. Παρότι το πρότεινε ο Πρόεδρος του Κόμματος», αναφέρει στο Facebook η κ. Ολγα Γεροβασίλη, στην πρώτη της δήλωση μετά το συνέδριο.

«Η απόφαση του συνεδρίου ως κυρίαρχου σώματος είναι απολύτως σεβαστή», αναφέρει, προσθέτοντας ότι «τώρα θα συμβάλω και θα συμβάλουνε όλοι, με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό μπροστά στην επερχόμενη εκλογική μάχη»

Αναφερόμενη, ωστόσο, στον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, τονίζει ότι «δεν θα σταματήσει να επιμένει» στην άποψη ότι «η κρίσιμη πολιτική προϋπόθεση για επιτυχημένη πορεία είναι ο Πρόεδρος να σταματήσει να λειτουργεί διχαστικά και πολωτικά».

«Αλλωστε αυτό του είπε και το συνέδριο στην πρόκλησή του “βρείτε μου αντίπαλο”», σημειώνει η κ. Γεροβασίλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή