Π. Μαρινάκης: Απολύτως καταδικαστέα η στοχοποίηση του Παύλου Χρηστίδη

Π. Μαρινάκης: Απολύτως καταδικαστέα η στοχοποίηση του Παύλου Χρηστίδη

«Αυτές οι μεμονωμένες συμπεριφορές δεν απηχούν τον καίριο ρόλο που διαχρονικά διαδραματίζει η Εκκλησία, ως προς τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας», σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως «απολύτως καταδικαστέα» χαρακτηρίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, τη στοχοποίηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παύλου Χρηστίδη, από τον αρχιμανδρίτη του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, Σεραφείμ, ο οποίος του επιτέθηκε, μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λόγω της στάσης του στο ζήτημα της ισότητας στον πολιτικό γάμο.

Σε ανάρτησή του στο X, ο Παύλος Μαρινάκης σημειώνει πως «η στοχοποίηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ είναι απολύτως καταδικαστέα».

Οπως υπογραμμίζει, «αυτές οι μεμονωμένες συμπεριφορές δεν απηχούν τον καίριο ρόλο που διαχρονικά διαδραματίζει η Εκκλησία, ως προς τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας».

«Στο αξιακό μου σύστημα δεν χωρούν αποκλεισμοί, ούτε εκείνων που πρέπει να αναγνωριστούν από την Πολιτεία τα δικαιώματά τους, ούτε εκείνων που θέλουν να συμμετέχουν στην Εκκλησία μας, που σε κάθε περίπτωση είναι πυλώνας της κοινωνικής ιστορίας και συνοχής στη χώρα», ανέφερε σε ανάρτησή του ο κ. Χρηστίδης, ο οποίος υπήρξε ο ειδικός αγορητής του κόμματος κατά τη συζήτηση για το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο.

«Εύχομαι να είμαι το μοναδικό θύμα – εκπρόσωπος του Κοινοβουλίου απέναντι σε τέτοιες μισαλλόδοξες συμπεριφορές», πρόσθεσε.

Νωρίτερα, αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για «παραλήρημα μίσους». «Η θεσμοθέτηση της ισότητας στον πολιτικό γάμο και η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων χωρίς εξαιρέσεις αποτελεί υποχρέωση κάθε ευνομούμενης Πολιτείας. Τέτοιες μεμονωμένες συμπεριφορές δεν συνάδουν με την πνευματικότητα αλλά και το έργο που επιτελεί στην ελληνική κοινωνία η Εκκλησία», ανέφερε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή