Τσακαλώτος: «Ο Τσίπρας ήθελε να ρίξει τον Κασσελάκη»

Τσακαλώτος: «Ο Τσίπρας ήθελε να ρίξει τον Κασσελάκη»

«Καταλαβαίνω ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχασε στο συνέδριο. Εκανε μια παρέμβαση που δεν του βγήκε. Ο κ. Κασσελάκης κέρδισε στα σημεία», υποστήριξε ο πρώην υπ. Οικονομικών

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην εκτίμηση ότι η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα πριν από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αποσκοπούσε στο να «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε το στέλεχος της Νέας Αριστεράς και πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας στον ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί. 

«Επιβεβαιωθήκαμε ότι σωστά κάναμε και φύγαμε. Οσα έγιναν δείχνουν ένα κόμμα που έχει οπαδισμό», ανέφερε ο κ. Τσακαλώτος για να προσθέσει: «Καταλαβαίνω ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχασε στο συνέδριο. Εκανε μια παρέμβαση που δεν του βγήκε. Ο κ. Κασσελάκης κέρδισε στα σημεία».

Οσον αφορά την παρέμβαση του τέως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσακαλώτος εξέφρασε την άποψη ότι «ήταν αντιφατικό ο Τσίπρας να λέει ότι όλα πάνε λάθος στον ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα να λέει ότι εμείς φύγαμε επειδή χάσαμε».

Τόνισε ότι η παρέμβαση του Τσίπρα δεν βοήθησε να γίνει μια ουσιαστική συζήτηση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Νομίζω ήθελε να ρίξει τον κ. Κασσελάκη. Δεν νομίζω ότι το ήθελε αυτό για να επιστρέψει ο ίδιος»

«Δεν ξέρω τι θέλει να κάνει ο Αλέξης. Εμείς στη Νέα Αριστερά έχουμε μια σοβαρότητα. Θα κάνουμε μια σοβαρή πολιτική συζήτηση. Ζητάμε από τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ να δει τη διαφορά της δικής μας συνδιάσκεψης από το δικό τους συνέδριο. Απευθυνόμαστε σε όλο τον κόσμο, είμαστε υπέρ των συμμαχιών», υπογράμμισε στη συνέχεια. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή